2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه امسال ک گرمترم هست.ولیییی

اینجوریه ک برگشتنی میگی غلط بکنم دیگه اربعین بیام

ولی همین ک میرسی وطنت میبینی عه قلبم جاموند

سال دیگش زودتر اقدام میکنی بری

نمیدونم چرا...

نمیدونم چجوری میشه

ولی هرکیو دیدم مث خودم بوده

من پیاده روی نرفتم با اتوبوس رفتم ولی بازم میتونم بگم آسون نیست . و خیییلی غرغرو و سوسول بودم به شدددددت غرغرو هستم تو سفر 

ولی یه جوری خدا کمکم کرد که سختی ها اذیتم نمی‌کرد واقعا ، بنظرم ارزش داره برو من اکه اجازه داشتم میرفتم فکر سختی هارو هم اصلا نمی‌کردم 

سال اول که رفتم سختم بود،تو عمرم تو اونجور آب و هوایی نبودم چون تو یکی از شهر های سرد سیر ایران زندگی میکنم،آب و هوای عراق برا عجیب و نا آشنا بود،برا همین یکم اذیت شدم.اما سال بعدش اصلا گرما رو نمیفهمیدم.خیلی برام لذت بخش بود انگار اون هوا برام عادی شده بود.ولی به زیارتش و دیدن بین الحرمین می ارزه😍سختیاشو به جون میخرم تا دوباره اون شهر بهشتی رو ببینم🥺

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین اونجا پیدا میری فقط مشکلش اینه گرمه سایه نیست یعنی 

ولی هرجا کم اوردی ماشین رایگان یا حتی پولی هست مثلا باهاش ۲۰۰ عمود میری جوتر پیاده میشی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️