2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه عربا ترسناک نیس؟ 🙊

والا ما همیشه با چندتا خونواده می‌رفتیم خداییش خیییییلی احترام میذاشتن و پذیرایی میکردن نه بابا خونهاشون لب جادس و شلوغه ترس براچی بعدمرداشونم تا صبح بیرون ازخونهاشون می‌شستن بخدا می‌رسیدیم سریع لباسامونو می‌گرفتن می‌شستن سفره پهن میکردن بهترین رختخواب و برامون آماده میکردن وحمامم می‌رفتیم خداییش خیلی به زائر امام حسین احترام میذارن 

ما تو این چندسال که داریم میریم با خانواده میریم و بچه ام همراه مونه نه تنها بد نمی گذره اتفاقا خیلیم خوش میگذره

ما اصلا عجله ای نمی ریم تو راه هرجا بشه استراحت میکنیم موکب اینا کم تر میریم معمولا میریم خونه که بچه ها راحت تر باشن ،، بابام تو راه بابچه ها آب بازی میکنه

و ما حتی کل راهم پیاده میریم با این حال سفر خیلییی باحالیه یه بار بری هرسال دوست داری بری

بچه ها بیاین تجربه هاتون رو بگین چیا ورداشتین

یه بطری کوچیک برا آب 

یه شال نخی به جا حوله

یه شال دیگه به جا ملحفه زیرمون پهن کنیم 

یه دست لباس بیشتر برنداریم

چادر اضافه برنداریم چون همون چادرمو که میشستم یه ربع بعدش حالت نمدارمیشد سرم میکردم

یه لباس آستین بلند که دیگه نخوام ساق دستم کنم موقع وضوسختم بشه

یه کیف براجای مدارک و پول که گردنمون بیندازیم عکسشومیفرستم ببینی

نقاب وضدآفتاب 

قرص وپماد که اصللللا همه جا رایگان میدن

صددرصد پول ایرانی خرد مثلاً پنج تومانی ده تومانی چون قبل مرز اتوبوسا تا پارکینگ میان ازاونحا تا مرز باید دوباره اتوبوس سواربشی دوباره برگشتم همینطور 500-600پول ببر 

هرچی کوله سبکترراحتتر 

آهان من با دمپایی خیلی راحت ترم تاکفش از خونه دمپایی می‌پوشم تا برم و برگردم اصلا کفش با خودم نمی‌برم

گوشی و پول ومدارکتو اصلا توی کولت نذار داخل کیف گردنی بذار حتی موقع دستشویی و خواب اینجوری خیالت راحته 

دستمال توالت 

مسواک و خمیردندان مسافرتی 

پاور 

یه نایلون برا کفش 

عزیزم چ قشنگ من کلا بدبینم یکم 🙊😂

نه بابا سخت نگیر امام حسین مهمون نوازه 

من با دوستم که میرم هرسال کلی گل سر ومدادرنگی و اسباب بازی ریز میاره برا بچه‌ای عراقی آخه تو جاده علما همینجور آدما میکشن توخونهاشون به وقتایی دعواشون میشه سر زائر بخدا یه وقتایی اشکت درمیاد ازاین همه فقر و نداری ولی برازائر چقدر ارزش قائلند مام بااین چیزا خوشحالشون میکنیم آهان عاشق عکسن وقتی ازشون عکس و فیلم می‌گرفتیم کلی ذوق میکردن و ماروبوس میکردن