78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 عنوان اگ یکی زیارت نیابتی ثبت نامتون کنه 193 بازدید | 31 پست فکرتون درگیر نمیشه کی اینکارو کرده؟😁برنامه ی رضوان رو دانلود کنید اونجا میشه ثبت نام کردرایگان خادما براتون زیارت میکننمن چند نفرو ثبت نام کردم ولی نگفتم بهشونبعد زیارت پیامک میره براشونذهنشون خیلی درگیر میشه؟🤣 ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜 1404/04/18 | 18:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 چقدر مسخره کجاش مسخره ست؟ ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4065 منم قبلا انجام دادمنه چه درگیری ذهنی 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4065 🔻فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروههای مجازی میباشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید🔹️این لینک یک ویروس باجافزار برای دسترسی به برنامههای بانکی مردم در تلفن همراه است.🔹️باجافزار میتواند از طریق لینکهای فریبنده و جذاب مانند ایمیل، پیامک، وبسایت، فیلمهای آلوده و... به سیستم نفوذ کند./ جماران 🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷 در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 منم قبلا انجام دادمنه چه درگیری ذهنی خب چون نمیدونن از طرف کی بوده ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 چقدر مسخره حرف زشتی زدی بیا و توضیح بدهقرار نیس تو تاپیک مردم تیکه بپرونیم بعد بریم ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30783 آره درگیر میشهچند بار هم پیامک اومد و هیچ وقت نفهمیدم از طرف کی بود ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 آره درگیر میشهچند بار هم پیامک اومد و هیچ وقت نفهمیدم از طرف کی بود چ قدر خوبحتما یه دوستی داری ک بفکرتهمن دوست مذهبی ندارمدوتا از آشناهای دور که میدونم خوشحالشون میکنه ثبت نام کردم ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
دخترbarani عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 خوش به حالتون اونوقت من همش حس میکنم هیچ کس نمیخواد من خوشحال باشم ☹ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8881 خوش به حالتون اونوقت من همش حس میکنم هیچ کس نمیخواد من خوشحال باشم ☹ خوش به حال من چرا😂خوش به حال اونایی که از حرم امام رضا پیامک میره به زودی براشون ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜
دخترbarani عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 خوش به حال من چرا😂خوش به حال اونایی که از حرم امام رضا پیامک میره به زودی براشون عجب دوست خوبی هستی پس مطمئن باش ثوابش به تو هم می رسه برای امضای منم دعا کن لطفا💙 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ahsteh عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 344 عجب دوست خوبی هستی پس مطمئن باش ثوابش به تو هم می رسه برای امضای منم دعا کن لطفا💙 کنکور دومت بوده؟
دخترbarani عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 کنکور دومت بوده؟ اره پشتم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚