2777
2789
عنوان

اگ یکی زیارت نیابتی ثبت نامتون کنه

193 بازدید | 31 پست

فکرتون درگیر نمیشه کی اینکارو کرده؟😁

برنامه ی رضوان رو دانلود کنید اونجا میشه ثبت نام کرد

رایگان خادما براتون زیارت میکنن

من چند نفرو ثبت نام کردم ولی نگفتم بهشون

بعد زیارت پیامک میره براشون

ذهنشون خیلی درگیر میشه؟🤣

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلا انجام دادم

نه چه درگیری ذهنی 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

🔻فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید

🔹️این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.

🔹️باج‌افزار می‌تواند از طریق لینک‌های فریبنده و جذاب مانند ایمیل، پیامک، وب‌سایت، فیلم‌های آلوده و... به سیستم نفوذ کند./ جماران

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چقدر مسخره

حرف زشتی زدی بیا و توضیح بده

قرار‌ نیس تو تاپیک مردم تیکه بپرونیم بعد بریم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

آره درگیر میشهچند بار هم پیامک اومد و هیچ وقت نفهمیدم از طرف کی بود

چ قدر خوب

حتما یه دوستی داری ک بفکرته

من دوست مذهبی ندارم

دوتا از آشناهای دور که میدونم خوشحالشون میکنه ثبت نام کردم

خوش به حالتون 

اونوقت من همش حس میکنم هیچ کس نمیخواد من خوشحال باشم ☹

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
خوش به حالتون اونوقت من همش حس میکنم هیچ کس نمیخواد من خوشحال باشم ☹

خوش به حال من چرا😂

خوش به حال اونایی که از حرم امام رضا پیامک میره به زودی براشون

خوش به حال من چرا😂خوش به حال اونایی که از حرم امام رضا پیامک میره به زودی براشون

عجب دوست خوبی هستی پس مطمئن باش ثوابش به تو هم می رسه 

برای امضای منم دعا کن لطفا💙

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚