2777
2789

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میدونید یاد چی افتادم

من الان کار میکنم

دانشگاه میرم

خدا رو شکر میگذرونم وضع مالی اوکیه

ولی......

یه بار یه نفر بهم گفت این کارا حمالیه

من حمال نیستم

و دختری به شدتتتتتت ناناز

میدونم دانشگاه میرفت مامانش نمیزاشت غذا سلف بخوره

باباش براش از خونه غذا گرم میبرد

هر دو هفته خرید لباس از سر تا پا طرف بود

الان منی که حمال میگفت بهم دستم تو جیب خودمه

مسافرتم سر جاشه

خرید. و کافه گردی سر جاشه

خدا رو شکر راضیم

و اون خانوم الان شوهر پولدار کرده

شوهر خسیسه

خانواده گفتن خسته شدیم دیگه حمایت نمیکنیم

و حتی کاری بلد نیست که بخواد انجام بده

نمیدونم چی شد

نصه شبی اینو گفتم

ولی بچه هاتونو لوس و بی ادب و بی هنر بار نیارید

ما هم این چیزا رو گذروندیم تازه کنارش یه بچه دیگه هم بزرگ کردیم نمیدونم چی به سر آینده این بچه ها میاد که انقد ننر دارن بزرگ میشن

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم ....بچه بی دست و پا پرورش دادن ی نوع خیانت ب بچه و جامعه است دودش هم توچشم همه میره بخصوص خودبچه وپدرومادرش....چاشنی هرکار تعادله ازش خارج نشید تا عاقبت بخیر بشید ...نه به اونا ک کودک کار پرورش میدن نه ب امثال اونها ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب اگه دستش درد گرفت چی؟؟؟ شماجواب گویید؟؟ 🤦♂️😂😂

وااااااااااااای

خدا نکنه دستش درد بگیره

اخه میمیره 😂😂😂

من یادمه اول دبستان یه روز قبل برامون جشن گرفتن با مامانم رفتم

فرداش بیدارم کرد گفت یادته دیروز کجا رفتیم

گفتم آره

گف پاشو برو همونجا 😂😂😂

منم یه روز بچه دار بشم میدم کیف خودمم اون بیاره 🤣🤣🤣یعنی چی اقااااا من کوله اشو بیارم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وااااااااااااای خدا نکنه دستش درد بگیره اخه میمیره 😂😂😂من یادمه اول دبستان یه روز قبل برامون جشن گ ...

اگر اینکارو نمیکرد الان اینجوری موفق نبودی😄

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه این بچه فقط برا ننه باباش عزیزه جامعه انقدر قشنگ نیستتت

اینجور بچه ها بعدا تو جامعه و خیلی خشن تربیت میشن چون خانواده کم کاری کرد

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻