2777
2789
عنوان

اگ یکی زیارت نیابتی ثبت نامتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست
پس مثل منی خیلی بی حوصله ام از عالم و ادم بیزار🫠

دقیقا اصلا نمیتونم دیگه بخونم 😥

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حداقل کنکورتو خوب دادی من کنکورم افتضاح نهاییام خوبن😇

نبابا کجاش خوبه 

پارسال با تراز کل ۸۶۳۱ هیچی قبول نشدم

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
واسم دعا کن منم واست دعا می کنم خودمونو نجات بدبم ازین کنکور لعنتی

انشاءالله 

نبابا کجاش خوبه پارسال با تراز کل ۸۶۳۱ هیچی قبول نشدم

عزیزم فدای سرت درست میشه انشالله 

هعییی چی بگم‌که دلم خونه من کمتر ازین هست چون کلا تست نزدم یا خیلی کم زدم طی این سالا

اسم منم بنویس زینب 

اگه توضیحاتی هم داره نیتم ازدواج و خوشبخت شدن هستش ب امیدخدا و یا شاغل شدن 

۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

میگن از خدا کم نخوایین 

من جفتشو میخوام 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اسم منم بنویس زینب اگه توضیحاتی هم داره نیتم ازدواج و خوشبخت شدن هستش ب امیدخدا و یا شاغل شدن ۳۵سالم ...

عزیزم باید شمارت باشه تا برات پیام بیاد

با شماره ی خودم ثبتت میکنم پیام که اومد اسکرین شاتشو همینجا میفرستم خوبه؟

نیت قلبیتو کامل بنویس تا بفرستم خادمی که زیارت میکنه بخونه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

اسم منم بنویس زینب اگه توضیحاتی هم داره نیتم ازدواج و خوشبخت شدن هستش ب امیدخدا و یا شاغل شدن ۳۵سالم ...

خب پس همینارو مینویسم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

خب پس همینارو مینویسم

🙂

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اسم برنامه چیه نسیم رضوان؟کدوم قسمت باید بریم

نه رضوان 

همون صفحه ی اولش نوشته زیارت نیابتی واردش که شدید شمارتونو وارد میکنید نیت هم مینویسید همراه اسمتون