2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

192 بازدید | 16 پست

من یه نامزدی ناموفق داشتم یعنی عقد بودیم چندماه و کلا مشکل داشتیم و رابطه جن..سی نداشتیم 

نامزدی هم واسه اشناییه ولی متاسفانه ماعقد کردیم ولی خب جدا شدیم و چون باکره بودم اسمش از شناسنامم پاک شد

به نظرتون چقدر میتونه روی ازدواج بعدیم تاثیر داشته باشه؟

من بایکی دارم آشنا میشم ک مجرده یعنی تاحالا ازدواج نکرده و خب من همون اول گفتم نامزد داشتم و اولیت سوالش این بود ک باکره ای منم گفتم آره بعد گفت خب مشکلی ندارم ولی بعضی وقتا حرفش و می‌آورد وسط به نظرتون تو زندگی هم حرف شو میزنه؟

منم جدا شدم اگر روزی بخوام ازدواج کنم بخاطر ترس از همین حرفا و شاید سرزنش با ی مطلقه ازدواج میکنم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم.حرفشو میاره وسط چی میگه؟

سلام جان

ببین اون فامیل مادرم بود و من نمیخواستمش به اصرار مادرم نامزد کرده بودم ولی خب وقتی نامزدی رو بهم زدم حالم بد بود از حرف مردم و... همش گریه میکردم افسردگی داشتم

خب من به این آقا علاقه دارم و گفتم اولین نفری هسی که دوستت دارم گفت پس اون نامزد سابقت چی واسه اوت ک گریه میکردی 

یا میگم صدات خوبه برو خوانندگی میگه اونم تو دوس داشتی گفتی بره خواننده بشه اخه اونم اهنگ میخونه 

ولی اون اوایل این حرفارو میزد الان نمیزنه من میترسم بعدا ک ازدواج کردیم هم حرفشو بزنه و من دوس ندارم اصلا

منم جدا شدم اگر روزی بخوام ازدواج کنم بخاطر ترس از همین حرفا و شاید سرزنش با ی مطلقه ازدواج میکنم

اخه من باکره هستم و نامزدی هم واسه آشنایی 

من حقم نیس که بخوام با یه مطلقه ک عروسی کرده ازدواج کنم 

سرزنش نمیکنه اصلا ولی خب میگه اونو دوست داشتی یا واسش گریه میکردی بیشتر سوال میپرسه اونم اوایل بود الان راجبش چیزی نمیگه

سرزنش نمیکنه اصلا ولی خب میگه اونو دوست داشتی یا واسش گریه میکردی بیشتر سوال میپرسه اونم اوایل بود ا ...

اگر خواستی باهاش ازدواج کنی حتما مشاوره قبل ازدواج برو 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اگه باکره هم نبودی بازم انتخاب خودته که همسر پسر مجرد بشی یا همسر اقای مطلقه

اگه نبودم قطعا با کسی ک مطلقه بود ازدواج میکردم 

چون اون طرف هم حق داره با یکی مثل خودش ازدواج کنه 

اخه من باکره هستم و نامزدی هم واسه آشنایی من حقم نیس که بخوام با یه مطلقه ک عروسی کرده ازدواج کنم

گلم مجرد یا مطلقه اینا فقط ی لفظ خدا کنه اون ادم ذاتش درست باشه 

اخه من باکره هستم و نامزدی هم واسه آشنایی من حقم نیس که بخوام با یه مطلقه ک عروسی کرده ازدواج کنم

من منظورم اینه میخواموبا کسی ازدواج کنم که تو شرایط من بوده باشه من از لحاظ روحی روانی درک کنه 

اگه نبودم قطعا با کسی ک مطلقه بود ازدواج میکردم چون اون طرف هم حق داره با یکی مثل خودش ازدواج کنه

خب شما زیادی ارزش خودتو پایین گرفتی و همه چی رو وابسته به یه تیکه غشای بی ارزش میدونی

ضمنا خیلی از پسرا با وجود اینکه ازدواج نکردن ولی باکره نیستن 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من منظورم اینه میخواموبا کسی ازدواج کنم که تو شرایط من بوده باشه من از لحاظ روحی روانی درک کنه

الان نامزد سابق من چون جدا شده طرف مقابلش باید بگه اره این جدا شده درک میکنه منو؟

نه عزیزم بستگی به آدمش داره یکی مجرده بیشتر میفهمه یکیم مطلقس اصلا درکی نداره یا برعکسش 

خب شما زیادی ارزش خودتو پایین گرفتی و همه چی رو وابسته به یه تیکه غشای بی ارزش میدونیضمنا خیلی از پس ...

بله خیلیا هستن چه دختر چه پسر تو مجردی رابطه جن.سی دارن

من با اون دسته آدما کاری ندارم چون من همیشه دلم میخواست با یکی ک تاحالا با کسی رابطه نداشته ازدواج کنم چون خودمم اینطوریم با کسی رابطه نداشتم 

من نظرم اینه هرکی با یکی مثل خودش ازدواج کنه بهتره

من با این آقایی ک هستم با هیچکس رابطه نداشته همه اینکارارو فقط میخواد با همسرش بکنه