2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 16 پست
الان نامزد سابق من چون جدا شده طرف مقابلش باید بگه اره این جدا شده درک میکنه منو؟نه عزیزم بستگی به آ ...

بالاتر بهت گفتم مجرد یا مطلقه فقط ی صفت بی ارزشه گفتم باید طرف ذات داشته باشه مهم‌نیست مجرد یا متاهل بودن، خیلی از مجردام هستن که اصلا ادمای درستی نیستن ادمارو نباید برحسب مجرد یا مطلقه بودن قضاوت کنیم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

سلام جانببین اون فامیل مادرم بود و من نمیخواستمش به اصرار مادرم نامزد کرده بودم ولی خب وقتی نامزدی ر ...

من ازدواج دوممه و همسرم فقط راجب ازدواج اولم ازم میپرسید و این که چرا جدا شدم و این چیزا ولی بعد ک همه قضیه رو گفتم دیگه نپرسید و خودش گفت دیگه دوس ندارم درموردش صحبت کنی درکل به این چیزا نیس حتما مشاوره برو من رفتم و واقعا خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج دوممه و همسرم فقط راجب ازدواج اولم ازم میپرسید و این که چرا جدا شدم و این چیزا ولی بعد ک ه ...

ارع اینم پرسید چرا جدا شدی بعد گفت راجبش حرف نزن خوشم نمیاد 

اگه مثلا یهو از دهنم بپره متوجه میشم که ناراحت میشه 

بله حتما قبل ازدواج میریم مشاوره