2777
2789

با توجه به تراز ۸۱۰۰ در کنکور و معدل ۱۹.۲، شانس قبولی در پزشکی تعهدی دانشگاه کرمان یا شهرستان‌های اطراف، به احتمال زیاد بالاست، اما چند نکته مهم هست که باید بدونی:

• تراز ۸۱۰۰ تراز بسیار خوبیه (معمولاً بالاتر از ۹۵ درصد شرکت‌کنندگان).
  • معدل ۱۹.۲ هم کاملاً قابل قبوله، مخصوصاً در پذیرش نهایی.
  • در پزشکی تعهدی، معمولاً نمره مصاحبه و بومی‌بودن هم تأثیر زیادی داره.
  • اگر بومی کرمان یا استان‌های اطرافی (مثلاً سیستان، یزد، هرمزگان) باشه.
  • اگر در فرم انتخاب رشته، کدرشته‌های تعهدی رو اولویت بالا زده باشه.
  • اگر ظرفیت پذیرش دو برابر ظرفیت یا بیشتر باشه (که برای سال‌های اخیر معمول بوده).
  • نداشتن کیفیت‌سنجی امسال هم یعنی احتمال قبولی‌ها بیشتر می‌شه چون فیلترهای کمتر هست.
  • اگر مصاحبه رو جدی نگیره یا نمره پایین بیاره.
  • یا اگر از منطقه‌ای باشه که رقابت خیلی زیاد باش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به تراز ۸۱۰۰ در کنکور و معدل ۱۹.۲، شانس قبولی در پزشکی تعهدی دانشگاه کرمان یا شهرستان‌های اط ...

مگه مصاحبه هم داره؟

مگه فقط تعهد ارتش مصاحبه نداشت؟

با توجه به تراز ۸۱۰۰ در کنکور و معدل ۱۹.۲، شانس قبولی در پزشکی تعهدی دانشگاه کرمان یا شهرستان‌های اط ...

گلم کدوم هوش مصنوعی زدی اسمشو میگی از من هیچی درست حسابی نمیاره 

مگه مصاحبه هم داره؟مگه فقط تعهد ارتش مصاحبه نداشت؟

بله، پزشکی ‌تعهدی هم مصاحبه دارد – درست مثل همان چیزی که درباره‌اش شنیدی:

---

🎯 آیا پزشکی تعهدی مصاحبه دارد؟

✔️ بله، پذیرش در پزشکی تعهدی روزانه معمولاً علاوه بر تراز کنکور و معدل، همراه با مصاحبه یا جلسه‌ای برای بررسی انگیزه و آمادگی داوطلب است. این موضوع برای دوره‌های تعهدی وزارت بهداشت هم اجرا می‌شود تا بررسی شود که داوطلب آمادگی روحی، جسمی و انگیزه خدمت در مناطق محروم را دارد .

---

🛡️ فرق پزشکی تعهدی معمولی با بورسیه/ارتش

پزشکی تعهدی روزانه دانشگاه‌های دولتی (وزارت بهداشت): شامل مصاحبه جهت سنجش انگیزه خدمت در مناطق محروم است.

پزشکی بورسیه ارتش/سپاه/ناجا (که در دفترچه با عنوان‌ «بورسیه» آمده‌اند): این گروه‌ها نیز پس از قبولی کتبی، باید در مصاحبه ارتش و گزینش شرکت ‌کنند – مصاحبه بسیار مفصل‌تری نسبت به تعهدی وزارت بهداشت دارد .

پس، تعهدی ارتش و تعهدی وزارت بهداشت هر دو مصاحبه دارند، ولی مصاحبه ارتش شامل مراحل امنیتی، پزشکی، ورزشی و روانشناسی هم هست.

---

✅ جمع‌بندی

نوع تعهدیمصاحبه دارد؟نوع مصاحبه

تعهدی وزارت بهداشت (دولتی روزانه)بلهبررسی انگیزه و سلامت برای خدمت

بورسیه ارتش/سپاه/ناجابلهشامل گزینش نظامی، امنیتی، پزشکی و روانشناختی

اگر نگران مصاحبه بودی، مشخص کن چه نوع تعهدی مد نظرته؟ اینطوری می‌تونیم دقیق‌تر بگیم چی در پیش داری و چطوری برای مصاحبه آماده بشی 😊 هوش مصنوعی جوابت داد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تا جایی میدونم نداره مصاحبه دوازدهمی یا پشت کنکور ؟ مطمئنی از انتخابت پزشکی تعهدی چون خیلی سخته

دوازدهمم

آره مطمئنم نمیتونم پشت کنکور بمونم چون بیشتر از این نمیتونم بخونم روانی میشم

گلم کدوم هوش مصنوعی زدی اسمشو میگی از من هیچی درست حسابی نمیاره

چت جی پی تی . اگه سوالی داری بگو من برات بپرسم

دوازدهممآره مطمئنم نمیتونم پشت کنکور بمونم چون بیشتر از این نمیتونم بخونم روانی میشم

حق داری موفق باشی نهایی خیلی خوب شدی مطمئنن پزشکی میاری 

زیست رو چجوری میخونی؟ من مشکلم با زیسته تغییر رشته ای هستم