2777
2789
عنوان

مامانم اجازه نمی‌ده غذا بخورم 💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 9341 بازدید | 199 پست

پاشو واسه خودت یه چیزی درست کن چیزیم گفت بگو گشنمه به تو هم هیچ ربطی ندارد وقتی آدم حسابم نمیکنی دیگه تو کارانه دخالت نکن ، اصلا هم بهت بر نخوره و با تمام پررویی بریز و بپاش و بزار خودشون جمع کنن ، نهایت هم بهت گفتم بیا جمع کن بگو من آدم این خونه نیستم ، شما منم آدم حساب نمیکنید 

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)

چرا پروفایل های همه کاربرا یه شکل شده؟😐

چون هرکی پروفایل نداشت براش گذاشتن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا بهت نمیدن بخوری بعد میری ظرف میشوری؟ اسکولی چیزی هستی؟

بزن از اون خونه بیرون برو دنبال زندگیت از این مادرا چیزی براتون گرم نمیشه

متنفرم از همچین آدمایی خدا عذابشون زیاد کنه بچه میارن بلد نیستن تربیت کنن

فقط حواست باشه، بعد ازدواجت مادرت باهات خوب شد، خر نشی!!! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چراچند روز میمونی اونجا شایدازاین ناراحته

خیلی ازمادرا همینن ولش کن وقتی چیزی میگه سکوت کن

ایندیک سالم تحمل کن

زیاد بحث نکن شوهرت نفهمه

برات بدنشه

امیدوارم شوهر خوبوبا شعوری باشه برات

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم شوهرت ادم خوبیه؟ از چاله نیفتی تو چاه... 

کاش باهاش صحبت کنی بگو دوست نداشتم هیچوقت زیاد عقد بمونم درباره مامانت هم شخصیتش اینجور نیست که حرفایی که دوست داره بشنوه بهش بزنی باهات صمیمی تر شه؟