2777
2789
عنوان

مامانم اجازه نمی‌ده غذا بخورم 💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 9341 بازدید | 199 پست
خودمم نمی‌دونم فقط الان دنبال یه راهی هستم که ضعف نکنم

پاشو برو آشپزخونه ببین چیزی پیدا میکنی برای خودت درست کنی تا یکم حالت بهتر بشه بابات چرا حرفی به مادرت نمیزنه بخاطر این رفتاراش؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

مشکل دقیقا همین چند روز موندن شما خونه مادرشوهرت هست. نمیگم مادرت حق داره، نه اصلا. ولی بعضی والدین تفکرات بسته و سنتی دارن ولو بروز هم ندن. ایشون از اینکه شما چند روز اونجا بودی عصبانیه و اینجوری داره واکنش نشون میده. 

از اینطرف هم فعلا شرایط عروسی گرفتن ندارید پس بهترین راه اینه از در دوستی با مادرت وارد شی و لج رو ادامه ندی. مدتی هم خونه مادرشوهرت در حد سر زدن برو و زیاد نمون. با مادرت صلح کنی به مراتب خیلی بهتر از راه حل های دیگه است. سر کار هم بری عالیه ولی نه به لج مادرت و برای سیر کردن شکمت

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

وقتی رفتی خونت باهات مهربون میشه که سرویس بگیره ازت. حواست باشه و این روز هارو فراموش نکنی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

پاشو واسه خودت یه چیزی درست کن چیزیم گفت بگو گشنمه به تو هم هیچ ربطی ندارد وقتی آدم حسابم نمیکنی دیگ ...

آخه این چجور مشورتی هست که میدید شما؟!! میخواهید فاتحه ی زندگی طرف رو بخوونید؟ مگه نمیدونید بی احترامی به پدر و مادر حتی به حق هم باشه روزگار واسه آدم نمیگذاره؟

مامان منم مثل مامان تو بود میخواستم‌لج کنم پررو بازی درارم یا هر چی ادبم میکرد الان دیگه نزدیک چهل سالمه البته..بنظرم بابت مشکل اولیه که پیش اومده عذرخواهی نکردی اونم هی لج کرده علاجشم اینه غرورت رو کنار بذاری باهاش اشتی کنی

پاشو واسه خودت یه چیزی درست کن چیزیم گفت بگو گشنمه به تو هم هیچ ربطی ندارد وقتی آدم حسابم نمیکنی دیگ ...

وقتی یه بچه مدرسه ای راهنمایی می‌کنه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
آخه این چجور مشورتی هست که میدید شما؟!! میخواهید فاتحه ی زندگی طرف رو بخوونید؟ مگه نمیدونید بی احترا ...

پدر و مادر بیان نفرین کنند و ایشون چون پدر و مادرش هستن هیچی نگه ؟ نمیشه که ، من همچین چیزی رو قبول نمیکنم و امیدوارم ایشون هم نکنه، نفرین مادرشان استارتر رو بگیره چون مادرشه هیچی نگه؟

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)