2777
2789
عنوان

مامانم اجازه نمی‌ده غذا بخورم 💔😞

9361 بازدید | 199 پست

۱۹ سالمه ده ماهه عقد کردم 

دیشب با مامانم بحثم شد بعد از چند روز از خونه ی مادر شوهرم اومدم خونه مون 

بعد دیدم مامانم خونه نیست دیدم فقط خواهرم خونه اس 

ساعت ۸ شب بود 

از خواهرم پرسیدم گفتم مامان نمی‌خواسته چیزی درست کنه واسه شام؟ اگه می‌خواسته درست کنه بگو من درست کنم گفت نه نمی‌دونم. دقیقا ده دقیقه بعد از من مامانم اومد ( فکر کردم مثل همیشه رفته نذری بگیره و غذای شب نذری هست) تا اومد یهو شروع کرد به چرت و پرت گفتن که آره تو میری زیر همه می‌خوابی تو خرابی فلانی 

عقلت نمی‌کشه زنگ بزنی بگی چی میخوای درست کنی؟ گفتم خوشم نمیاد به تو زنگ بزنم

( دقت کنید از منی که بعد چند روز اومدم خونه این توقع رو داره درصورتی که به اون خواهرم چیزی نگفت) 

منم دیشب شام نخوردم یعنی مامانم نذاشت 

بعد شب تا صبح از گشنگی و سر درد بیدار موندم 

صبح ساعت ۶ از خونه رفتم بیرون دنبال کار که یه جایی رو پیدا کنم برم سرکار 

ساعت ۱۲ ظهر برگشتم خونه خسته کوفته 

چشمام از خستگی باز نمیشه 

دیدم سفره رو آوردن مامانم هیچی بهم نگفت که بیا سر سفره و اینا 

منم یه گوشه نشسته بودم از اخر مامانم گفت آره حاضر جوابی نکن تا تو رو تو خونه آدم حساب کنیم !!! 

بعدم من گفتم من الان نشستم منتظرم بخورین سفره رو جمع کنم ظرفا نوبت کنه بشورم 

که گفت نه نمی‌خواد لازم نکرده 

به شوهرت بگو بیاد دنبالت گورتو گم کن برو خونه مادر شوهرت نمی‌خواد اینجا باشی .

حالم خیلی بده 💔😞

شوهرم میگه تا سال دیگه صبر کن سال دیگه عروسی میگیرم بریم سر خونه زندگیمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه از یه طرف میترسم برم خونه ی مادر شوهرم بعد ها بگن اره این یه سره اینجا بود

نه زیاد نرو خونه مادر شوهر ، بذار خودشون دعوتت کنن اونم باز کوتاه بمون ،  اینجوری که زیاد بری احترامت از بین میره و روشون بهت باز میشه .

مادرت الان که اینجوری نشده ، شما یه عمر تحمل کردی ، این مدت هم روش ، اصلا باهاش دهن به دهن نذار که کمتر دعواتون بشه ، به شوهرت هم اصلا چیزی درباره اختلافاتتون نگو ، دور از جون حس کنه خانوادت پشتت نیستن ، اونم ممکنه اخلاقش عوض بشه یا به خانوادش بگه و اونا به چشم دیگه ای ببیننت . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اگه بخاطر هزینه عروسیه واقعا بدون عروسی برو اصلا اینجوری چه ارزشی داره ک یک سال دیگم بخای بمونی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببین فقط به هیچ عنوان به هیچ وجه به شوهرت نگو رفتارای مادرتو 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

2790
2778
2791
2779
2792