2777
2789
عنوان

اینکه هیچ وقت مادر نمیشم ته غمه😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 108 پست
علم پیشرفت کرده همه مادر میشن جز خودشون نخان

عزیزم من واژینیسموسم هرکاری کردم درمان نشدم الان ۱۲ ساله

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

همین الان نزدیک ساعت ۲ بیدارم هنوز و الکی روی مبل دراز کشیدم صبح هم باید برم سر کار ۶ بیدار شم فقط چ ...

نداشته باشی درکم میکنی😊😊

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منی😂ساعت ۹ صبحم بیدار میشن مخمو میخورن تا ۹ شب که میخابن

میخابن❌

می خوابن ✔️

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

برام پیش اومده عمدی حموم یا توالت رفتنو طول دادمکه بیشتر تنها باشم🤣

من فقط ی توالت شخصی دارم اونم همینکه برم پشت در ایستاده در میزنه بدو دستشویی دارم🤦♀️ حمام هم هر موقع اراده کنم برم بدو بدو میپره قبل از من چون عاشق آب بازیه

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
چرا هیچوقت؟؟الان دیگه نازایی معنایی نداره

عزیزم مشکل من نازایی نیس من واژینیسموسم و همه کار کردم و درمان نشدم

عزیزم همه راه هارو امتحان کردید که اینقدر نا امیدید؟

چون خیلی کار کردم من نازا نیستم واژینیسموسم

خدا بزرگه عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز و دلت خوش میشه

مرسی عزیزم

سلام اگر تهرانی یه دکتر هست که معجزه میکنه ما دوتا از فامیلامون بیست سال بود باردارنمیشدن الان سه قلو دارن دکتر ملیحه آدینه تو اینترنت سرچ کنید میاره واقعه معجزه میکنه هر کس رفته ناامید برنگشته

هی قربونش خدا برم هر کسی یه غمی داره من یه بچه دارم ولی سه ساله مریضه یعنی اینقدر سخته که سه ساله نه غذا از گلوم میره پایین نه خواب دارم هرشب تا صبح گریه میکنم زندگی جلو چشام تیره و تاره هر کسی یه مشکلی داره

شدیدا احساس میکنم اینایی که آرزوی مادر شدن دارن معیوبن!

در این حد وجود بچه رو پوچ و بیهوده می بینم

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

نداشته باشی درکم میکنی😊😊

میدونم عزیزم درک میکنم سخته اما میگم اگر همه تلاش تو کردی و نشد غصه نخور بخدا چیز خاصی از دست ندادی ی دنیا مسئولیت و استرس و بی خوابی و مشغله فکری ...

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

خب میشه با واژینیسموس هم باردار شد.

به سلامتی دو بوسه:اولی وقتی بچه به دنیا میاد و مادر می بوستش اما بچه نمی فهمه،،دومی وقتی مادر از دنیا میره و فرزند می بوستش اما دیگه مادر نمی فهمه....💔💔

عزیزم دکترای خوب زیادن ناامید نشو دوست منم بعد از دوازده سال باردار شد ناامید بود

عزیرم مشکل واژینیسموس من حل نشدنیه دوتا ماشین فروختیم انقد دکتر رفتیم دکتر نمونده ک نرم