کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
به نظرم میکاپ هایی که تناژ صورتی دارن خوشکل ترن و همیشه مد
شوهرم پسندش نیس میگه نری خودت صورتی کنیا😂😂
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
قبلا مو لایت کردی؟ اگه لایت نکردی تا حالا این ریسک رو برای عروسی انجام نده دیدی بهت نیومد بعد نمیتون ...
نه اصلا انجام ندادم نه رنگ نه لایت
ولی خیلی بهم میگن انجام بده تغییر میکنی
واقعا دودلم
من دومی رو بیشتر میپسندم کلا میکاپ ساده شیک تره به نظرم اصلا از اینا که یه کیلو به خودشون میمالن خوشم نمیاد خودم متاسفانه تو سه تا از مراسمام رفتم و گفتم خیلی ساده باشه ولی هر سه بارم کلی چیز میز زدن و غلیظ کردن آرایشمو و به معنای واقعی گند زدن تو روزای خاصم
هر کی بدون آرایش منو میبینه میگه اینطوری خیلی خوشگل تری آرایشگاه نرو
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
ببین من کلا چشم و ابرومشکی بودم بعد برا عروسیم رنگ بالیاژ تلفیقی کتر کرد رنگاره،با میکاپم فوق العاده ...
تلفیقی چطور
من تاحالا موهام نه رنگ نه لایت خورده میترسم بهم نیاد از طرفی خیلیا میگن انجام بده تغییر میکنی