2777
2789

بچه ها من دو دلم بین این دوتا سبک برای عروسیم

عروس با میکاپ کلاسیک و موهای مشکی

یا عروس با موهای لایت شده و میکاپ نود؟ 

موهای خودم تاحالا رنگ نخورده خامه😚🤍

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موی مشکی رو میپسندم 

ارایش نود قشنگه ولی فقط تو این عکسا 

توفیلم عروسی خیلی بی روح میشی فک میکنم 

نظر من اینه بقیه هم نظرشون محترمه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

به نظر من میکاپ های خوبی انتخاب نکردی بگرد تو اینستا خیلیی آرایش های خوشگل تر هست

کآری به میکاپ ندارم سبکشو میخوام مشخص کنم برای خودم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

این مدلایی که گذاشتی هیچکدوم شیک و قشنگ نیست

ولی در حالت کلی من خودم مشکی میپسندم همیشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

قبلا مو لایت کردی؟ اگه لایت نکردی تا حالا این ریسک رو برای عروسی انجام نده دیدی بهت نیومد بعد نمیتونی کاریش بکنی. چون رنگ مو لایت به فرم صورت و رنگ پوست و حالت چشم و ابرو خیلی بستگی داره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش