2777

بچه ها من دو دلم بین این دوتا سبک برای عروسیم

عروس با میکاپ کلاسیک و موهای مشکی

یا عروس با موهای لایت شده و میکاپ نود؟ 

موهای خودم تاحالا رنگ نخورده خامه😚🤍

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موی مشکی رو میپسندم 

ارایش نود قشنگه ولی فقط تو این عکسا 

توفیلم عروسی خیلی بی روح میشی فک میکنم 

نظر من اینه بقیه هم نظرشون محترمه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

به نظر من میکاپ های خوبی انتخاب نکردی بگرد تو اینستا خیلیی آرایش های خوشگل تر هست

کآری به میکاپ ندارم سبکشو میخوام مشخص کنم برای خودم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

این مدلایی که گذاشتی هیچکدوم شیک و قشنگ نیست

ولی در حالت کلی من خودم مشکی میپسندم همیشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

قبلا مو لایت کردی؟ اگه لایت نکردی تا حالا این ریسک رو برای عروسی انجام نده دیدی بهت نیومد بعد نمیتونی کاریش بکنی. چون رنگ مو لایت به فرم صورت و رنگ پوست و حالت چشم و ابرو خیلی بستگی داره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش