کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
تا جایی که شنیدم که اگه تا به حال مو رنگ نکردی نباید واسه عروسی هم یکهو رنگ کنی شاید به چهره نیومد و ...
این مدلا رو نمیخوام خودم انجام بدم عزیرم صرفا برای مشخص کردن سبکمه
کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عروسی من و جاریم تو یه شب و باهم بود اون سبک اولی بود من دومی موی مشکی ولی رژم ملایم بود همه میگفتن من خیلی بهتر شده بودم و اون سنش خیلی بالا معلوم میشد و تا حتی مسئول آتلیه بهش گفته بود پیر دختر بودی یا ازدواج دومته ؟
ببین من خودم نود دوست داشتم،اما چون چشم و ابروم پره و مشکیه،نود و موی رنگ روشن بهم نمیاد ،برای همین من دومی رو انتخاب کردم و بهم بیشتر اومد،شما هم اگر چشم ابرو پری داری دومی،اگرم نه بور هستی و چشمات مشکی و تیره نیست اولی
عزیزم. خیلی بستگی داره. اگه یه نفر لاغر و ظریف و کشیده. موی پر و خوبی داری. قد بلند. لباس خوب. دوخت ...
خودم قد بلند و اندامم خوبه
موهای مشکی یکدست و جنس خوب
چهرمم ظریف
ولی باز نمیدونم کدوم
ببین من خودم نود دوست داشتم،اما چون چشم و ابروم پره و مشکیه،نود و موی رنگ روشن بهم نمیاد ،برای همین ...
منابروهام پر تقریبا و مسکی چشمام میشی هست
ا
خب اگه موهات خوبه و اندامت هم خوب. موی باز. خییییییییییییلی قشنگه
برا عقدم موهام باز بود