2777
2789
عنوان

کدوم سبک عروس🖼👰🏻‍♂️خوش سلیقه ها بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 87 پست
تا جایی که شنیدم که اگه تا به حال مو رنگ نکردی نباید واسه عروسی هم یکهو رنگ کنی شاید به چهره نیومد و ...

این مدلا رو نمیخوام خودم انجام بدم عزیرم صرفا برای مشخص کردن سبکمه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

کآری به میکاپ ندارم سبکشو میخوام مشخص کنم برای خودم

عزیزم. خیلی بستگی داره. اگه یه نفر لاغر و ظریف و کشیده. موی پر و خوبی داری. قد بلند. لباس خوب. دوخت خوب. بعد پوست خوب. 

خیلی فرق داره. با یه نفر چاق صورت گرد گردن کوتاه. بازونهای گنده. پوست خشک. موی ضعیف و کم پشت و خراب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عروسی من و جاریم تو یه شب و باهم بود اون سبک اولی بود من دومی موی مشکی ولی رژم ملایم بود همه میگفتن من خیلی بهتر شده بودم و اون سنش خیلی بالا معلوم میشد و تا حتی مسئول آتلیه بهش گفته بود پیر دختر بودی یا ازدواج دومته ؟

کآری به میکاپ ندارم سبکشو میخوام مشخص کنم برای خودم

والاه اولی یه جوریه. انگار از خواب بیدار شده. گوشه چشمهاش قی بسته. هنوز نشسته. این چیه آخه؟

دومی هم موهای ضعیفی داره. خشک و شکننده. حداقل نکرده قبلش ماسکی چیزی بزاره مو یه کم براق و از اون خشکی دربیاد!!!!

ببین من خودم نود دوست داشتم،اما چون چشم و ابروم پره و مشکیه،نود و موی رنگ روشن بهم نمیاد ،برای همین من دومی رو انتخاب کردم و بهم بیشتر اومد،شما هم اگر چشم ابرو پری داری دومی،اگرم نه بور هستی و چشمات مشکی و تیره نیست اولی

عزیزم. خیلی بستگی داره. اگه یه نفر لاغر و ظریف و کشیده. موی پر و خوبی داری. قد بلند. لباس خوب. دوخت ...

خودم قد بلند و اندامم خوبه 

موهای مشکی یکدست و جنس خوب 

چهرمم ظریف 

ولی باز نمیدونم کدوم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین من خودم نود دوست داشتم،اما چون چشم و ابروم پره و مشکیه،نود و موی رنگ روشن بهم نمیاد ،برای همین ...

من‌ابروهام پر تقریبا و مسکی چشمام میشی هست 

ا

خب اگه موهات خوبه و اندامت هم خوب. موی باز. خییییییییییییلی قشنگه

برا عقدم موهام باز بود 

بچه ها عکسم بذارم نظر بدین؟میمونید؟