worainbow مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 57 پست ی کنکوری نداریم الان تو سایت؟ پشت کنکوری چطور ؟ اعلام حضور کنید خواهشا اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲 1404/04/16 | 21:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 علاقه نداری؟خب برو دنبال علاقت علاقه دارم اما انگیزه ام کم میشه علاقه ام تو رشته های تجربی بود ک الان شدن آرزو اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 مگه نباید پایه تو تابستون جمع شه؟ بهترین کار همینه وگرنه خیلی اذیت میشی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 بچه ها من ۳۰ زدم میانگین اردیبهشت میتونم به ۴۰ برسم؟ واقعی بگین اگه این چند روز رو خوب خونده باشی و سرجلسه اوکی باشی آره احتمالا میشه اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 منم هستم ترازت چند شد؟ ۵۷۰۰ اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
nazanin_gr عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 877 اگر پشت کنکوری هستی یا امسال رو میخوای پشت بمونی میشه بگی واسه کنکور سال بعد از کی شروع کردی یا میخو ... من از همین فردا برای سال بعد دارم شروع میکنم
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 من کنکور ن قدیم بودمسال پشت کنکور از مرداد شروع کردمرتبم از پنج رقمی دو رقمی شد واقعایعنی تو چند ماه دو رقمی شدی چ رشته ای میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
زیبا_مامانم عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 178 بچه ها حداکثر رتبه دانشگاه دولتی چقدره؟ خدایا ازت بهترین هارو میخوام ❤️
زیبا_مامانم عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 178 ببخشید حداقل رتبه دانشگاه دولتی چقدره؟ خدایا ازت بهترین هارو میخوام ❤️
هدهدینااا عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 204 ۵۷۰۰ عه منم ۵۷۹۳ شدم نهاییت چطور دادی من عکس از کارتامم گذاشتم تو تاپیکم تست و اینا میردی؟یا کلا کنکوری نمیخوندی؟
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 من از همین فردا برای سال بعد دارم شروع میکنم موفق باشی عزیزم اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 پشت کنکوری زبان زبان ترازم ۴۰۰۰ و خورده ای شد 😂💔یعنی اونم نابودم منابعت چیا هستن؟ کلاس گرفتی؟ اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4657 عه منم ۵۷۹۳ شدم نهاییت چطور دادی من عکس از کارتامم گذاشتم تو تاپیکم تست و اینا میردی؟یا کلا کنکوری ن ... کلا کنکوری نمیخوندم اما دغدغه و استرس ی کنکوری رو داشتم شاید هم بدتر مردم از ناراحتی و اعصاب و ریزش مو و معده درد استرسی نهایی های تو خیلی بهتر از منه گفتم معدلم ۱۵ ۱۶ هست احتمالا اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲