2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 57 پست
واقعایعنی تو چند ماه دو رقمی شدی چ رشته ای

آقاا من الان دیدم اشتباه نوشتم

چهار رقمی شدم نمیدونم چطور نوشتم دو رقمی👩‍🦯

کورم کور🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعایعنی تو چند ماه دو رقمی شدی چ رشته ای

۱۹ هزار منطقه ۲ بودم شدم ۴ هزار

تجربی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

درخواست دوستی بدم قبول می کنی؟من امسال اولین کنکورم بود ولی می خوام پشت بمونم

اره حتما عزیزم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

آقاا من الان دیدم اشتباه نوشتمچهار رقمی شدم نمیدونم چطور نوشتم دو رقمی👩‍🦯کورم کور🫠

بازم عالیه 

آفرین بهت، چی میخونی الان؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من با تراز کنکور ۴۰۰۰ و نهایی ۱۰ مطمئنم با پشت کنکور هم چیزی نمیشم😭

ناامید نباش، خدا بزرگه شاید این بار بهتر خوندی و شد

ی سوال داشتم دوستانه امیدوارم ناراحتت نکنهچرا بعضیا مثلا ترازشون ۹۰۰۰ هست مثل شما میگن که بد دادن یا ...

اینکه این تراز و رتبه پزشکی میاره یا نه واقعا مشخص نیست
از طرفی من کنکوریوم که میدادم ترازام بالای 10500 بود میدونستم کنکور اصلی کمتر میشه ولی نه در این حد و سر همین ازش راضی نیستم چون همه درسا رو جا داشت بیشتر بزنم و نکته دیگه اینه تو مدرسه ما رقابت میلی متریه و وحشتناک و داشتیم ترازای بالای 10000

تو مدرسه ما هیشکی از هیچی راضی نیست دوستم که ترازش بالا شده بود میگفت من فقط دانشگاه تهران میخوام سر همین اونم ناراضی بود

4000 چی قبول میشه؟ببخشید برا خودم میپرسم

پزشکی آزاد

زمان ما ظرفیتا کمتر بود نسبت به الان

الان احتمالا قبولی بهتر بده