2777
2789
عنوان

کنکوری ها

597 بازدید | 57 پست

ی کنکوری نداریم الان تو سایت؟ 

پشت کنکوری چطور ؟ 

اعلام حضور کنید خواهشا 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پشت کنکوری هستی یا امسال رو میخوای پشت بمونی میشه بگی 

واسه کنکور سال بعد از کی شروع کردی یا میخوای بکنی؟ 

نتیجه سال قبلت بهتر بوده یا امسال؟ 

کلا از تجربیاتتون بگید ممنون میشم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

سوالم رو پرسیدم عزیزم لطف میکنی اگه جواب بدی

من امسال کنکور داشتم از دهم میخوندم براش ولی جدی از دوازدهم مهرماه خوندم
اگه میخوای از همین هفته شروع کن
کلاسای بیرون برو دوازدهمت رو تو تابستون جمع کن تو سال فقط تست کار کن
اهسته و پیوسته هم پیش برو هیجانی نه
من یکم هیجانی رفتم الان برا این دو هفته اصلا جون و توان ندارم
هر سوالی داشتی بپرس راهنماییت کنم

اگر پشت کنکوری هستی یا امسال رو میخوای پشت بمونی میشه بگی واسه کنکور سال بعد از کی شروع کردی یا میخو ...

من کنکور ن قدیم بودم

سال پشت کنکور از مرداد شروع کردم

رتبم از پنج رقمی دو رقمی شد

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من امسال کنکور داشتم از دهم میخوندم براش ولی جدی از دوازدهم مهرماه خوندماگه میخوای از همین هفته شروع ...

منم واقعا از بعد نهایی شیمی دیگه هیچی نخوندم 

امسال منم کنکوری بودم ولی احتمالا پشت بمونم چون نتایج افتضاح شده 

چقدر خوب آفرین بهت، دقیقا کاری که من تو فکرش بودم ولی نکردم

میتونم بپرسم نهایی های شما چطوری بود یعنی معدلت چند میشه حدودا؟ 

و اینکه تراز کنکور اردیبهشت 

دوست داشتی بگو البته 

اگر پشت کنکوری هستی یا امسال رو میخوای پشت بمونی میشه بگی واسه کنکور سال بعد از کی شروع کردی یا میخو ...

من امسال سال اولم بود . ولی کسی رو میشناسم که از همون روزی که امتحان کنکورش رو داد برگشت خونه و شروع کرد برای سال بعد خوندن .آزمایشگاه دولتی آورد