2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 57 پست
منم واقعا از بعد نهایی شیمی دیگه هیچی نخوندم امسال منم کنکوری بودم ولی احتمالا پشت بمونم چون نتایج ا ...

تراز اردیبهشت 9000 تقریبا خیلی کم شد فکر میکردم 9800 اینا بشه حداقل ولی زیستم خراب کرد کنکورمو

نهاییا دو سه بار معدل گرفتم حدودا 19 

من کنکور ن قدیم بودمسال پشت کنکور از مرداد شروع کردمرتبم از پنج رقمی دو رقمی شد

واای چقدر خوب 😍

خیلی خوشحال شدم چون فکر میکردم تا الان پشت کنکور بودن باعث میشه رتبه ات داغون تر بشه 

میشه کمکم کنید، من آدمی ام که روحیه به شدت ضعیف و حساسی دارم 

یعنی وقتی خسته بشم ولی می کنم، درست نمیتونم بخونم و انرژی منفی میدم به خودم 

مثلا از بعد نهایی ها تا الان واسه کنکور نیز نخوندم 

دانش آموز خیلی زرنگی بودما یعنی معدل ۲۰ و ۱۹ طی این چندسال ولی دوازدهم نابود شدم هم درسی هم جسمی هم روحی 

یکم درمورد نحوه و شرایط خوندنتون میگید لطفا؟! 

هرموقع دوست داشتید

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراز اردیبهشت 9000 تقریبا خیلی کم شد فکر میکردم 9800 اینا بشه حداقل ولی زیستم خراب کرد کنکورمونهاییا ...

آفرین عالیه واقعا 

موفق باشی 🤍

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

امسال چی کردی؟اگه مایل بودی تو هم بگو

من خیلی بد دادم و سال بدی بود 

ترازم ۵۰۰۰ شد 

معدلم هم حدود ۱۵  ۱۶

واای چقدر خوب 😍خیلی خوشحال شدم چون فکر میکردم تا الان پشت کنکور بودن باعث میشه رتبه ات داغون تر بشه ...

من سال پشت کنکورم مشاور داشتم که واقعا شارژم میکرد و هر جا میخواستم جا بزنم هلم میداد

تابستون درسهایی که تا به حال نگاهشون نکرده بودم و سخت بودن برام تو برنامه بود از آزمون ۲۱ مهر قلمچی طبق بودجه آزمون پیش میرفتم هفته اول پایه هفته دوم دوازدهم روز قبل آزمون هم آزمون مشابه پارسال و تحلیلش

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من سال پشت کنکورم مشاور داشتم که واقعا شارژم میکرد و هر جا میخواستم جا بزنم هلم میدادتابستون درسهایی ...

مرسی ازتون، میتونم بپرسم الان چه رشته ای میخونید؟ 

مرسی ازتون، میتونم بپرسم الان چه رشته ای میخونید؟

خواهش میکنم

به دلایلی دانشگاه نرفتم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عیب نداره جبرانش کنانگیزه داشته باشمن متاسفانه انگیزه نداشتم برا تجربی بزور خودمو بردم جلو

چیزی ک ندارم 🥲

مرسی بابت دعای خوبت عزیزم

عیب نداره جبرانش کنانگیزه داشته باشمن متاسفانه انگیزه نداشتم برا تجربی بزور خودمو بردم جلو

ی سوال داشتم دوستانه امیدوارم ناراحتت نکنه

چرا بعضیا مثلا ترازشون ۹۰۰۰ هست مثل شما میگن که بد دادن 

یا با معدل ۱۸ ۱۹ ، مگه این تراز و معدل پزشکی نمیاره حتی فکر کنم دانشگاه های خوب هم قبولی بیاره 

ب نظرم خیلیی تراز خوب و معدل خوبیه

واسه من یکی ک آرزو هستش