سلام خانوما من همسرم چند وقتیه همش میگع خسته ام حال ندارم ضعف دارم پاهام ضعف میرع و از این چیزا حتی ببخشید موقع رابطه میگه من ابم رو نمیریزم وگرنه انقد بیحال میشم انقد ضعف میکنمکه میمیرم .... حالا بنظرتون باید چه دکتری ببریمش یا چه چیزی بخوره که خوب بشه ممکنع به طبع بدن ربطی داشته باشه ؟ شربتی چیزی هست ایا که خوب باشه براش؟
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.
با یک رژیم غذایی صحیح و ورزش چربی خونش و کبد چربش بهبود پیدا میکنه
از یک مشاور نغذیه کمک بگیرید، مراکز تحت پوشش شهرتون ممکنه داشته باشن
در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس،دختر_گرانبها وroya_amرا کتاب کردم. میتونین ازتاپیکهایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭