2777
2789
عنوان

ضعف همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 73 پست
واقعا من الان از همسرم پرسیدم مگه میشه بدون انزال ارضا شد میگه نه

ن نمیگم ارضا میشه بدون اینکه ابش بیاد که  میگم میگه که من از همین رابطه لذت بردم دیگ ابمو نمیریزم منظورم اینه دختر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه ممنون پس پیش یه دکتر عممومی ازمایش کلی بده؟ یا متخصص

نه اول برید دکتر عمومی علائم رو شرح بدید و بگید یه آزمایش کامل بنویسه بعد آزمایش رو بیارید نشونش بدید آزمایش آنزیم های کبدی هم بگید بنویسه و تیرویید حتی اگه خود دکتر گفت لازم نیست شما اصرار کنید بنویسه خیالتون راحت بشه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
معمولا اگر زود زود رابطه داره و از رابطه قبلی خیلی نگذشته باشه میتونه کنترل کنه شاید ضعف بهونه ای ه ...

ن عزیزم همسر من به من متهد هستش زود به زودم رابطه داریم ولی هر چندتا رابطه میگه ابمو نمیریزم من میدونم ضعف بدنی دارع همیش باید روی پاهاش پا بزار یا ماساژش بدم کلا اذیته ولی یه بار به اصرار من ازمایش داد که اونم دکتر گفت ورزش کن دیگ لج کرد دکترم نرفت

ن عزیزم عجیب نیس برا من منکه بقیه رو ندیدم ولی همسرم کنترل داره جلوشو میگیره نمیدونم دیگ چجوری

باور کن عجیبه 

مگه میشه بدون انزال ارضا شد؟؟؟

شما همسرتون پس ارضا نمیشن 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نه اول برید دکتر عمومی علائم رو شرح بدید و بگید یه آزمایش کامل بنویسه بعد آزمایش رو بیارید نشونش بدی ...

ممنون عزیزم . شما میدونید چجوری میتونم این تاپیک رو پاک کنم نمیخوام دیگ کسی جواب بده و اینجا بمونه

بعد اگه لازم بود خود دکتر عمومی ارجاع میده به متخصص 

اگه علایم کلیوی پهلو درد یا سوزش ادرار هم داره آزمایش ادرار هم بگید بنویسه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
باور کن عجیبه مگه میشه بدون انزال ارضا شد؟؟؟شما همسرتون پس ارضا نمیشن

ن ارضای کامل خو نمیشه که ارضای کامل با اون ابه که میریزع خب ولی این میگه من همینجوری لذت بردم بخاطر اینکه ضعف نکنه اون ابو نمیریزه منم بهش گفتم که مگه لذت تو اون ابه نیس ک میاد گفت چرا ولی همینم خوبه چون ضعف میکنم بعدش نمیخوام اذیت بشم نمیریزم

ممنون عزیزم . شما میدونید چجوری میتونم این تاپیک رو پاک کنم نمیخوام دیگ کسی جواب بده و اینجا بمونه

پاک که باید به نی نی یار بگید فک کنم فردا دیگه بشه ولی میتونید قفلش کنید 

یک چیزی میگم شاید عجیب به نظر بیاد اما خیلی ها انجام دادن و نتیجه داده 

همسرتون یک هفته هرشب قبل از خواب پاهاشو حنا بزاره و موهاشو حنا بذاره 

آنقدر عجیب بدن سم زدایی میشه ک نهایت نداره 

و اینکه حتما بهشون گرمی جات بده 

من گاهی ک همسرم یکم ضعیف میشه کاچی میپزم 

برای بارداری اولم ما یک ماه هر روز صبح کاچی می‌خوردیم 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه