2777
2789
عنوان

ضعف همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شما همون اول که شوهرتون ارضا میشه ابش میاد؟ ن این کنترل دارع رو خودش خب جلوشو میگیره چیز شاخی ن ...

وا مگه میشه موقع ار گاسم نگهش داشت چه حرفای عجیبی میزنید اصلا برا چی رابطه میخواد اونوقت؟

.
پارسال

خیلی گذشته که 

برید دکتر عمومی بگید آزمایش کامل بنویسه همه چی تیرویید هم بگید بنویسه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وا مگه میشه موقع ار گاسم نگهش داشت چه حرفای عجیبی میزنید اصلا برا چی رابطه میخواد اونوقت؟

بله میتونه حالا شما گیر دادید به این به جای اینکه راهکار بگید راهکاری ندارید میتونید نظر ندید

خیلی گذشته که برید دکتر عمومی بگید آزمایش کامل بنویسه همه چی تیرویید هم بگید بنویسه

اره ولی میگم اصلا همکاری نمیکنه  میگه مثه اون سری الکی میگه فقط ورزش کن  نمیدونم چیکارش کنم

واقعا 

من الان از همسرم پرسیدم مگه میشه بدون انزال ارضا شد میگه نه 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اره ولی میگم اصلا همکاری نمیکنه میگه مثه اون سری الکی میگه فقط ورزش کن نمیدونم چیکارش کنم

نه نه اصلا پشت گوش نندازید ضعف علامت مهمیه حتما اول برید دکتر عمومی و آزمایش کامل بنویسه بعد خودش ارجاع میده متخصص اگه نیاز بود 

فعلا اسرع وقت برید آزمایش کامل بده اینقد ضعف اصلا طبیعی نیست ارده و عسل و اینا رو بذارید بعد از آزمایش 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بله میتونه حالا شما گیر دادید به این به جای اینکه راهکار بگید راهکاری ندارید میتونید نظر ندید

آخه حرفتون یکم عجیب بود واسه همین سوال پیش میاد و میپرسن

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

نه نه اصلا پشت گوش نندازید ضعف علامت مهمیه حتما اول برید دکتر عمومی و آزمایش کامل بنویسه بعد خودش ار ...

باشه ممنون پس پیش یه دکتر عممومی ازمایش کلی بده؟ یا متخصص 

بله همسرم میتونه کنترل کنه 😐

معمولا اگر زود زود رابطه داره و از رابطه قبلی خیلی نگذشته باشه میتونه کنترل کنه  

شاید ضعف بهونه ای هست برای اینکه رابطه کامل نداشته باشه 

چون اگر یه درصد با کسی دیگه باشه و برای جلوگیری از عذاب وجدان کنار تو هست ولی رابطه کامل باهات نداره 

بدنش سالمه طبق گفته خودت