2777
2789

بچه ها من کمرم سفته وقتی جیش دارم هیچی حس نمیکنم هیچی

انقد مثانم پر میشه شکمم سفت میشه که از سفتی شکمم میفهمم برم دستشویی

الان رفتم جیش هر چی میگذش تموم نمیشد شاید بالای ۵۰ ثانیه طول کشید تا جیشم به اتمام برسه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمر سفت مگ برا اقایون تعریف نمیشد

نه ما به کسی که کنترل داشته باشه رو جیشش میگیم کمرش سفته

به کسیم که شبا رخت خوابش بارونی بشه میگیم کمرش شُله😐

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

مرسی که مارو از جیشت مطلع میکنی 😅

خواهش میکنم 😁

ربطی به کمر نداره نشانه مثانه عصبی کم کم به مرور زمان باعث میشه حجم مثانه ت زیاد بشه

وای

جدی میگی؟

البته چند وقت پیشا رفتم سونو گفت اندازه مثانه نرمال

نه ما به کسی که کنترل داشته باشه رو جیشش میگیم کمرش سفته به کسیم که شبا رخت خوابش بارونی بشه میگیم ک ...

ما نیز

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰