2777
2789
عنوان

بدون دعوت خونه مادرشوهر میرید

1118 بازدید | 52 پست

من دوست ندارم بدون دعوت برم ولی شوهرم میگه ..مثلا امروز اصرار که دلم گرفته بریم اونجا ...

از اونجایی که اگه من صد سال خونه تنها باشم اونا نمیگن بیاین منم بدون میل میرم...امروز رفتم ولی میگم ای کاش نمیزفتم ..اونم شوهرم همش گفت میخوام خواهرمو اونجا ببینم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شما برای دیدن پدر و مادرتون نیاز به دعوت دارید؟ مگه خونه پدر و مادر خودتون با دعوت میرید؟ اونها پدر و مادر شوهرتون هستن و دوست دارن که پسر و عروسشون بهشون سر بزنن. دعوت کردن برای غریبه هاست

مهم این در چه حدی رابطه دارید بعضی خانواده ها اهل دعوت کردن نیستن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
منم احلاقم‌اینه .ولی شوهرم اخلاقش اینه مثلا به عنوان سر زدن همینطور بریم...

همسر منم اینطوریه 

ولی مادرشوهرم چون اخلاقش مثل منه زنگ میزنه و دعوت میکنه فکر کنم همسرم بهش میگه مطمئن نیستم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍