2777
2789
عنوان

بدون دعوت خونه مادرشوهر میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ی خواهر برادرای شوهرم با دعوت میریم ولی خونه ی مامان خودمو مادرشوهرم دعوت لازم نیست.هر وقت بخوایم زنگ میزنیم میربم.البته اگه شام و نهار باشه از قبل دعوت میکنن.ولی در کل عادت داریم عصر جمعه ها امه ی بچه ها جمع میشیم خونه ی مادر شوهرم برای شام هم میریم خونه هامون یا از بیرون میگیربم پیکی.ماهی یه بار برای نهار یا شام با دعوت میریم.بنده خدا دلش خواسته پدر مادرشو ببینه.دوست دهرید بچه هاتون بعدا اینطوری رفتار کنن.زنگ بزنید خبر بدید و برید یه سر بزنید

مثل من .شما بدون دعوت میرید ؟ از من باشه نمیرم اما شوهرم میگه بریم...

من میرم چون میگم چرا برای اون هست خوردن برای من نیست ماهانه از حقوق شوهرم برای بیمه پدر مادرش برمیدارن منم میگم بجای اون ولی الان باز لج کردم ۲۰ روز نمیرم

منم احلاقم‌اینه .ولی شوهرم اخلاقش اینه مثلا به عنوان سر زدن همینطور بریم...

منم شوهرم با اصرار هی سرزده میرفتیم هفته ای یبار اونقد غر میزدن هی میگفت زنگ بزن وبیایید اما شوهرم میگف خونه مادرم مگه زنگ زدن میخاد،اخرم دعوا کردیم وکات چندساله راحت شدیم کامل اونام راحت شدن

ما که راهمون دوره ۳ـ۴ ماه یکبار میریم ولی خداوکیلی هر سری زنگ میزنن میگن پاشین بیاین 

ولی هم خواهرام هم عروسمون بدون دعوت میرن اونم اکثرا وقتی بفهمن بقیه هم هستن عروسمون بدونه ما هستیم میاد ولی نباشیم اونم نمیاد 

دقیقا مال منم اینطورن نمی‌دونم کی برم وقتیم نمیری هزار تا حرف در میارن که چرا نمیاد 😑

بله منم نمیرم میگن وای طاقچه بالا میذاری نمیای باید دعوتت کنیم تا بیای میرم یا میگه وقت دکتر دارم یا عیچی تو خونه ندارن بپزن یا ....

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ما که راهمون دوره ۳ـ۴ ماه یکبار میریم ولی خداوکیلی هر سری زنگ میزنن میگن پاشین بیاین ولی هم خواهرام ...

من احساس میکنم با این کارم‌سبک میشم .وقتی بدونم خواهر شوهرم اونجاست اونوقت من بدون دعوت برم...

ما که راهمون دوره ۳ـ۴ ماه یکبار میریم ولی خداوکیلی هر سری زنگ میزنن میگن پاشین بیاین ولی هم خواهرام ...

من احساس میکنم با این کارم‌سبک میشم .وقتی بدونم خواهر شوهرم اونجاست اونوقت من بدون دعوت برم...