2777
2789
عنوان

بدون دعوت خونه مادرشوهر میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 52 پست
منم احلاقم‌اینه .ولی شوهرم اخلاقش اینه مثلا به عنوان سر زدن همینطور بریم...

من بدون زنگ نمیرم خونه کسی 

دوست هم ندارم کسی بدون اطلاع بیاد 

ولی همشم نمیشه توقع دعوت داشت یک وقتایی که خیلی لازمه بریم قبلش رنگ میزنیم 

ولی شوهرم زیاد سر زده میره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من .شما بدون دعوت میرید ؟ از من باشه نمیرم اما شوهرم میگه بریم...

سعی کنید گاهی بدون همدیگه برید به پدر و مادرتون سر بزنید...

و اینکه وقتی دعوت نمیکنن شما هم کوتاه و مختصر برید سر بزنید...

اینجوری محترمانه تره

به همسرت هم بگو اینجوری راحتم...

هر کاری کنی عروس دختر نمیشه...متاسفانه

دوری و دوستی👌

بله منم نمیرم میگن وای طاقچه بالا میذاری نمیای باید دعوتت کنیم تا بیای میرم یا میگه وقت دکتر دارم یا ...

یه زنگ بزنید بگید اگه شرایطشو دارید مثلا ما عصر میخواهیم یه سر بهتون بزنیم یا اگه وعده میخواهید برید چند ساعت قبلش بهشون خبر بدید خودتونم زودتر برید کمک. با خانواده شوهرتون جوری رفتار کنید که دلتون میخواد عروستون با مادرتون رفتار کنه.

بله منم نمیرم میگن وای طاقچه بالا میذاری نمیای باید دعوتت کنیم تا بیای میرم یا میگه وقت دکتر دارم یا ...

مادر شوهرم تا منو میبینه یاد مریضی هاش میوفته یه دفعه ندیدم خودشو به مریضی نزنه همیشه در حال ناله و ناشکری ،اینم بگم هیچی به من تعارف نمیکنه مثلاً یه بار دخترم بود رفت یه کاسه آجیل آورد جلوی دخترش گذاشت گفت بخور جون بگیری اصلا به من تعارف نکرد  یا یه بار رفتیم شیرینی گذاشته بودم بچه هام خوردن گفت ا خوردید اینو برای بچه های دخترم گذاشته بودم الان میان شوهرم هرچی بهم گفت بخور گوش نده لب نزدم نمی‌دونم فردا روز چطور میخواد بمیره

اگه خونه مادر خودتم با دعوت میری 

خونه مادرشوهرتم با دعوت برو 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

خیییلی کم پیش میاد بدون دعوت برم

مگه قبلش زنگ بزنم حال وحوصله شونو بررسی کنم

و حتما دست پر میرم

یعنی خوراکی مناسب اون تایم از بودنمو میبرم مثلا کیک،دسر،دلمه،اش واسه عصرونه

ولی ترجیحا بی دعوت نرو 

اگرم شوهرت اصرار داره همین مدل منو برو ولی چون خودش دلش خواسته بره

خوراکی اماده بخره خودش ببرید

مثلا شیرینی و بستنی و ابمیوه و کباب واینا

واقعی بودن شجاعت میخواد
اگه خونه مادر خودتم با دعوت میری خونه مادرشوهرتم با دعوت برو

خونه مادرم وقت و بی وقت میریم همیشه با روی باز استقبال میکنن ولی مادر شوهرم سرزده بری میگه چرا سر زده میاید 

منظورم اینه خیلی زشته کارشونقطعا خوششون نمیاد بعدا کسی اینجوری بره خونه اشونحالا اگه مادرتون این مار ...

آخ دقیقاً🥲🥲🥲

اتفاقاً همین آدم اون روز داشت کسایی که سرزده خونه‌ی عروس می‌رن رو سرزنش می‌کرد!

لایک کنید. حال می‌ده

2790
2778
2791
2779
2792