2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه متأهلا بیاین

245 بازدید | 26 پست

از نظر من ازدواج یجور رهایی خانوادته ولی بازم سخته باز یه خوبیایی داره مثلا بری تفریح خودتیو اون هر چی دوست داشتی باشی میتونی بخری خرجی نیس مثلا من امسال  حدود فروردین ماه رفتیم شهر بازی من بودم مامانم داداش ۱۴ سالم خواهر ۱۵ سالم و منه ۱۸ و دوتا از خاله یه دختر خاله امم نامزد کرده با نامزدش اومد شهربازی برا من ک شهد زهر مار اما برا اونا واقعا شد خوشگذرونی خب ما سه تا بچه ایم منم خانواده ام نمیزارن برم سرکار ک دستم تو جیب خودم باشه هر کدوممون یه وسیله سوار شدیم و حتی خوراکی هم نتونستیم بگیریم چون آبجی.  داداشم کفر مامانمو درآوردن مامانم عصبانی شد کوفتمون شد ولی دختر خاله ن با نامزد ۷ تا وسایل سوار شون تازه آخرا خودش دلزد شد یه عالمه هم براش خوراکی گرفت منم اینجوری نگاشون میکردم👀 آخر سر نامزدش دید ما چیزی نگرفتیم برا ماهم خوراکی گرف آنقدر دختر خاله ام لباسای شیک داره یه عالمه لوازم آرایش داره اما من تا یه لباس میگیرم خواهرم گریه میکنه و به مامانم میگ چرا برا من نگرفتی هر چی من بگیرن اونم بیاد بگیره ، نظر شما چیه ازدواج خوبه یا بد

خودتو دست کم نگیر🌱

18 سن ازدواج نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نیاز داری به مستقل شدن نه به ازدواج 

شما لباسای خوب و خوراکی و پول میخوای که باید بری سر کار 

ازدواج فقط این خوشی ها نی

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

به سنش خوبه

چون وقتی ب بلوغ فکری رسیده باشی چشمات بازه ک کیو داری انتخاب میکنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تو ی روستای ما به بیست سال و نوزده سال میگن ترشیده

روستای شما بی فرهنگن دلیل نمیشه خودتو به فنا بدی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دیدت به ازدواج خیلی سطحیه.

ازدواج که فقط نامزد بازی و خوش گذرانی نیست.

کلی مشکلات داره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شما نیاز داری به مستقل شدن نه به ازدواج شما لباسای خوب و خوراکی و پول میخوای که باید بری سر کار ازدو ...

وقتی نمیزارن برم چیکار کنم کنکور رو گند زدم باز میخاستم بدون کنکور برم ک تجدید دارم اوناروهم فک نکنم بتونم پاس کنم

خودتو دست کم نگیر🌱

وقتی نمیزارن برم چیکار کنم کنکور رو گند زدم باز میخاستم بدون کنکور برم ک تجدید دارم اوناروهم فک نکنم ...

چرا نمیذارن؟ 

خب میرفتی یک کاری یاد میگفتی آرایشگری کاشت ناخون و ...

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️