2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه متأهلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

مسعله اینجاس ک همه ازدواج ها خوب از آب درنمیان!

بضی مواقع ممکنه شرایط زندگی متاهلی، جوری بشه ک از دوران مجردی‌ت هم سخت تر باشه!

ازدواج همش تفریح و خوراکی خریدن و اینا نیس

سختی های خودشو داره

ولی ب شرط اینکه همسر خوبی داشته باشی، آره خب. از شرایطی ک داری میگی ک مادرت توی شهربازی حتی شام نخریده براتون،  بهتره 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دلایلت برای ازدواج بچگانس مهم تر اینکه شانس تو ازدواج خیلی مهمه همونطور ک مامانت ازدواج کرده ولی ...

خب بعضی از خاستگارام خوبن همه بهم میگن چرا نامزد نمیکنی نکنه خونه موندی دیونه ام میکنه منم دوست دارم مستقل باشم 

خودتو دست کم نگیر🌱

میشه بگین مثلا چه مشکلاتی

حرف و حدیث ننه و خواهر شوهر.

ممکنه پسره بچه ننه باشه.

ممکنه بی پول باشه و مجبور باشی خونه ننش زندگی کنی.

ممکنه ازت کلفتی بکشن و شوهرت هم بگه حق با مامانم.

آرامشی که دیگه هرگز نخواهی داشت.

ممکنه اولویت شوهرت نباشی و خواهر و مادرش رو به تو ترجیح بده.

و هزاران هزار مشکلات بزرگتر از اینا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ازدواج واقعا برای هر فرد بستگی داره 

ولی بنظرم دو تا قانون هست که از همه مهم تره

اولیش اینه که هر حسی که داری از جمله خوشحالی یا ناراحتی یا موفقیت یا شکست ازدواج احساسی رو تغییر نمیده فقط اون رو شدت میده 

و دوما به ازدواج از دید رهایی از چیزیی یا موفیقیت یا تغییر وضعیت نگاه نکن فقط تعهد هست 

و فکر نکن با ازدواج میشه وضعیت بهتر شه

قبل ازدواج آدم باید روی خودش کار کنه 

میشه بگین مثلا چه مشکلاتی

اول از همه مشکل مالی ک الان خیلی ها درگیرشن

خرج و مخارج زندگی بالاست اینجوری نیست بتونی مثلا هر. هفته بری شهر بازی

یا میگی بعد ازدواج خودمم و شوهرم، یه سری از خانواده ها دخالت گرم و پدر شوهر مادر شوهر رو همه چی نظارت دارن و پسره هم بهشون گوش میده

مسوولیت ها و بحث هایی ک بین دو نفر هست یه کنار

ولی اگه به اندازه کافی بالغ شده باشی  و خوب و درست انتخاب کنی، زندگی متاهلیت بهتر از مجردی میشه

برای ازدواج عجله نکن اما خواستکار برات اومد خوب بسنج ببین چجوریع

توی رویا نباش، فک نکن شوهر میکنی وارد بهشت میشی

خب بعضی از خاستگارام خوبن همه بهم میگن چرا نامزد نمیکنی نکنه خونه موندی دیونه ام میکنه منم دوست دارم ...

عزیزم استقلال ربطی به وضعیت تاهل نداره

خیلی از متاهل ها استقلال ندارن خیلی ها دارن