2777
2789
عنوان

جدااایی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 76 پست
راستش انقدرررر از مادرشوهرش بدی دیدم و دیگه لب به لب شدم اصلا دلم نمیخواد اوکی شم باهاش

خوب چون برای خودت ارزش قائل نشدی تو این سالها،از همون اول باید برخورد می کردی و درست هم برخورد می کردی ولی متاسفانه نکردی الان بعد از ده سال سخته تغییر دادن یهویی ،طلاق هم آسون نیست با دوتا بچه ،به بزرگترت اطلاع بده بیاد با فامیل شوهرت و شوهرت صحبت کنه،دست و پاشونو جمع کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ادم غیرمنطقی و عصبی یه مرد که باید باشه نیست

به هر حال همون مادرش هم اگه پدرومادر شما رو ببینه و پدر ومادرتون باهاش محترمانه و منطقی صحبت کنن نمی تونه بی ادبی کنه 

سیاست یعنی اینکه با دشمنت طوری رفتار کنی که نتونه چیزی بگه 

چی بگم عزیزم ان شاءالله خدا خودش کمکت کنه 

حتما با یه مشاور صحبت کن

8 سال تحمل کردم بخدا یه روزایی کشیدم که انشاءالله سر هیچکی نیاد

بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده من رفتم  محضر برای اجرا گذاشتن مهریم تو همون نیم ساعت ۴ تا برای جدایی اومدن یه نفر برای ازدواج خیلی شرایط جامعه بد شده .من خودم خونه پدرو مادرمم تو کارای جداییم فکر میکردم راحت باشه به غلط کردن افتادم همش میگم چرا بیشتر صبر نکردم البته ماشالله همسر من هم خائن بود هم دروغگو هم بچه ننه آنچه خوبان همه دارن این یکجا داشت ولی بازم خیلی تحت فشارم میخوام بهت بگم عجولانه تصمیم نگیر فقط چند روز بشین فکر کن و برنامه بریز بعد اقدام کن که خدایی نکرده از چاله تو چاه نیفتی 

بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده من رفتم محضر برای اجرا گذاشتن مهریم تو همون نیم ساعت ۴ تا برای جدایی ا ...

چقد منی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده من رفتم محضر برای اجرا گذاشتن مهریم تو همون نیم ساعت ۴ تا برای جدایی ا ...

چشم عزیزم ممنونم وقت گذاشتین انشاءالله هرچی بصلاحتونه اتفاق بیافته

چقد منی

😢 خیلیا تو شرایط مان  عزیزم خدا بزرگه حداقلش این روزا که تموم بشه به آرامش روح میرسیم. من بخاطر خیانتای شوهرم ۷ سال آرامشو تو زندگیم ندیدم با اینکه عاشقم بود خیانت میکرد فکر کنم مریضه روحیه .الانم فقط بخاطر دخترم ناراحتم ولی خدای اینم بزرگه بعدا توضیح بدم متوجه دلیلم میشه

😢 خیلیا تو شرایط مان عزیزم خدا بزرگه حداقلش این روزا که تموم بشه به آرامش روح میرسیم. من بخاطر خیا ...

میخوای بعدا ازدواج بکنی ؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲