2777
2789
عنوان

جدااایی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی مادرشوهرا تقریبا خوشحال میشن ولی ببین کارخود هم زیاد جالب نبوده من تاپیکات خوندم به نظرم تو خو ...

راستش انقدرررر از مادرشوهرش بدی دیدم و دیگه لب به لب شدم اصلا دلم نمیخواد اوکی شم باهاش

واس اینکه زیاو کمک نکردی کتکت زد جلو مادرشوهرت ؟؟؟؟؟؟

چقد بیغیرته

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

چرا فکر کردین فیکه؟

واسه اینکه آخه توی جایی که ن بزرگ شدم مرد غلط می کنی با هفت پشتش که تو خلوت هم زن رو بزنه چه برسه جلوی مادر خواهرش به خواد زنش رو بزنه

ما اصلا همچین چیزایی نه اطرافمون دیدیم نه اینطوری بودیم

من اصلا این حجم از کتک خوردن زن های اینجا رو از این بوزینه هایی که میرن زنشون میشن رو دزک نمیکنم

ما از بابامون هم کتک نخوردیم چه برسه پسر مردم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
واسه اینکه آخه توی جایی که ن بزرگ شدم مرد غلط می کنی با هفت پشتش که تو خلوت هم زن رو بزنه چه برسه جل ...

من هم قبل ازدواج بخدا همچین چیزایی برام قفل بود هیچوقت شاهد زدن نبودم حتی تو بچگی نه مامانم نه بابام کتکم نزدن نمیدونم چرا باید این تقدیرم باشه😭

البته دلش پر بود میگه تو باید دوبرابر مادرت در اختیار مادرم باشی

چی باعث شد شوهرت اینطور بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

من هم قبل ازدواج بخدا همچین چیزایی برام قفل بود هیچوقت شاهد زدن نبودم حتی تو بچگی نه مامانم نه بابام ...

اون وقت قفل بوده برات و وایسادی نگاه و اینجا تاپیک زدن

ما پدرمون میره دهن همچین مردی رو خرد میکنه از این مرد هم طلاق میگیرم پشت گوشش رو دید دختر ما رو هم دید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
مشکلات ما خیییلی زیاده تا الانش هم خیلی جون سخت بودم

ببخشید جون سخت باشی ، باید تا آخر عمر یکی که دست بزن داره و عادتشه رو تحمل کنی؟؟

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

اون وقت قفل بوده برات و وایسادی نگاه و اینجا تاپیک زدنما پدرمون میره دهن همچین مردی رو خرد میکنه از ...

راستش خودم نخواستم روی بابام به روش بازشه البته که بابام هم شاید خیلی مهم نبودم براش

بخاطر اینکه گاهی بهش کمک مالی کرده باید خودمون و فداش کنیم حالا

من کار ب مادرشوهرت ندارم مشکل از شوهرته کسی هست پشتت باشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40