2777
2789

سرکار و دانشگاه می رفتید ؟

به کارتون یا درستون لطمه وارد نشد ؟؟

چند سالگی ازدواج کردید ؟ 

اگه به گذشته برگردید چند سالگی ازدواج می کنید ؟ 

چند سالگی بچه آوردبد 

نظرتون راجب ازدواج کسی که هم سرکار می‌ره هم دانشگاه می‌ره 21 سالشه 

اما دوست داره مستقل باشه و خونه و زندگی خودشو داشته باشه 

عشق و حس مادر بودن رو تجربه کنه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

22سالگی ازدواج کردم. ـ. ولی سرکار نمی رفتم دانشگاه هم همینطور... امسال میخوام برم دانشگاه...😅🤝🏻😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

25 عقد کردم از 18 سالگی باهاش بودم ارشدمو دارم میخونم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

۲۳ سالگی بعد دانشگاه ازدواج کردم

بچه ندارم فعلا

سرکار میرفتم‌ولی موقت

درکل پشیمون نیستم

ولی کار دوشیفت و زندگی متاهلی سخته

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

بنظرم موقع تحصیل نباید ازدواج کرد

چه ربطی بهم دارن؟

پس خانم ۴۰ ساله که هم شاغله هم ادامه تحصیل میده چی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

۲۲ ازدواج کردم سال آخر لیسانس بودم

بعدازدواج ارشد شرکت کردم و قبول شدم دولتی تهران

تا‌پایان نامه ام تموم شد حامله شدم

ازدواج اگر با آدم درست باشه همه کار میشع کرد هم سر کار هم درس 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به عنوان یه مادر  که اگر خودمم زود ازدواح کرده بودم دختر سن شما داشتم 

اگر دختر داشتم بهش میگفتم زیر ۲۵ ازدواج نکن

ازدواج بد نیست اما مسئولیت بسیار زیادی داره  کلی چالش داره

هرجی دیرتر درگیر بشی بهتره

۲۰

دانشجو بودم

همون اول حامله شدم درسمو تموم کردم سرکار نرفتم

۲۸ اوکی بود ب نظرم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هر موقع خواستگار مناسب داشتی زود ازدواج کن 

۲۱ ازدواج کردم وقتی ازدواج کردم میگفتم کاشکی زودتر ازدواج کرده بودم اینقدر که تو فضای دانشگاه چشم مون به دختر پسرایی که برخی شون مشکلات غیر اخلاقی داشتن میفتاد بهترین راه ازدواج بود.

آدم متاهل باشه راحت تر دانشگاه و سر کار می‌ره 

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)