2777
2789
عنوان

دوستانی که بین 20 تا 25 ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 56 پست
22 ام حدودا ازدواج کردم دانشگاه میرم شاغلم هستم ولی شغل خاصی نیست من 19 اینا عقد کردم ولی تازه امسال ...

پس مدیریت کنی میشه هندل کرد 

مامانمم میگه کمکت می کنم 

نیرو کمکی هم می تونم بگیرم برای کارهای خونه 

شغلمم طوری نیست که بخوام هر روز برم 

تو سالن زیبایی کار می کنم

یعنی به خاطر ازدواج نتونستی دیگه بری سره کار من نمی خوام شغلمو از دست بدم 🥲تو سالن زیبایی کار می کن ...

نه من اصلا سر کار رفتن رو دوست نداشتم از همون اول.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مدیریت کنی میشه هندل کرد مامانمم میگه کمکت می کنم نیرو کمکی هم می تونم بگیرم برای کارهای خونه شغل ...

خب 

پس سخت نگیر البته اگر پسره واقعا ارزشش رو داره سخت نگیر نه اینه تردید داری قبول کنی

پس مدیریت کنی میشه هندل کرد مامانمم میگه کمکت می کنم نیرو کمکی هم می تونم بگیرم برای کارهای خونه شغل ...

اره بابا راحت میتونی اینجوری هندل کنی

من از سااعت پنج و نیم صبح میزدم بیرون تا شیش ونیم عروب کلاس وکتابخونه بودم بعدم میومدم خونه میشد ساعت هفت ونیم بعد یه شام میذاشتم و شروع میکردم درس خوندن شام میخوردیم جمع میکردم و خواب

من با این اوضاع کذروندم😂شما قطعا میتونی بگذرونی

من ن

دختر عمم ۱۹سالگی ازدواج کرد

دیپلم بود دیگ ادامه نداد زودم بچه اورد الان ۲۵ سالشه دوتا داره

حقیقتا سخت میشه

فک کن دانشگاه شهر دورم قبول شی دیگ واویلا

باید شوهرتم پایه باشه 

شما ازدواج کردی ؟ترم دو هستم من ۴ سال دیگه از درسم مونده

زمان خوبی هست برای ازدواج 

به حرف های یکسری مجرد که ممکنه از روی حسادت بگن ازدواج نکن گوش نده

برخی چون خودشون موقعیت و شرایط ازدواج ندارن ممکنه چشم دیدن ازدواج دیگران رو نداشته باشن

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

عزیزم عذر میخواما من فک میکنم شما دید بسیار بدبینی به روابط خارج از ازدواج داری یا ن ج اتون انگار بس ...

نه اصلا من نیاز جسمی نداشتم...

تو دانشگاه دختر پسرا رو می‌دیدم برخی فاسد بودن و هر چند وقت میرفتن سراغ یک فرد جنس مخالف دیگه... اونا رو میدیدم بیشتر مصمم میشدم که باید سالم زندگی کنم.

ازدواج باعث آرامش میشه.

باعث میشه هدف و آینده و برنامه ات مشخص بشه.

بعد ازدواج لحظه هات بوی عشق میده....

عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به زندگی....

متاسفانه عده ای دارن جوونا رو از ازدواج دور می‌کنن و به فساد و اعتیاد و حیوانات خانگی تشویق میکنن تا جامعه فاسد و ضعیف بشه و نظام خانواده و سبک زندگی سالم تو جامعه از بین بره.

در حالیکه آدم عاقل می‌فهمه سبک زندگی سالم چیه

آنها کسانی هستند که ایمان آورده اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)