2777
2789
عنوان

دوستانی که بین 20 تا 25 ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 56 پست
الان چند سالته بچه هم داری سره کار نمیری ؟ به نظرت من کاره درستی دارم می کنم به درس و کارم لطمه وارد ...

24سالمه.... عقدم..... اگه با آدم خوبی ازدواج کنی... اونم کمکت میکنه که پیشرفت کتی.. ولی خوب سخته.... دوستم دو تا بچه داره... الان داره درس میخونه.... اونکه میگه خوشحالم چون هدف دارم برای زندگیم.... ولی میگه خیلی سخته با وجود بچه... به نظرم ازدواج کن.. با آدم خوب... تا درست هم تموم نشده بچه دار نشو... اگه برات سخته

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

دوستام هم متاهل بودن هم خوابگاه پیش ما بودن و دانشگاه بودن بعضیاشون شوهراشون آدمای پخته ای بودن و زن ...

عقد کرده بودن ؟ 

امید بر خدا 

انشالله خدا کمکم کنه به درس و کارم لطمه وارد نشه 

آخه من سره کار هم میرم 

از طرفی دوست ندارم یه بالا ازدواج کنم 

به نظرم شور شوقم از بین میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی زودتر ازدواج کنی بهترهتجربه خودم و اطرافیانم هم همینه موقع ازدواج راجع به طرف بگو خانواده فامی ...

عزیزم عذر میخواما من فک میکنم شما دید بسیار بدبینی به روابط خارج از ازدواج داری 

یا ن ج اتون انگار بسیار بالا بوده 

خوب نیس برای همه نسخه یکسان بپیچید، چون ما هم دانشجو بودیم بچه ها بچه بودن و بفکر درس بودن ، انگار شما تو اون سن ،بزرگتر از سنتون بودید 

عقد کرده بودن ؟ امید بر خدا انشالله خدا کمکم کنه به درس و کارم لطمه وارد نشه آخه من سره کار هم میرم ...

بستگی بخودت داره اما به کار بیشتر از زندگی شخصیت اهمیت بدی ممکنه اذیت شی اره اونا عقد بودن بعضیاشون کلا ازدواج کرده بودن

به نطرم ازدواج اصلا به سن نیست به بلوغ فکریه یکی تو ۱۸ ،۱۹ سالگی بهش میرسه یکی تو ۳۰ سالگی 

من خودم زمان دانشجویی ازدواج کردم بعدش سرکار رفتم و ارشد گرفتم 

ولی اگه ازدواج نمیکردم به نظرم پیشرفتم چند برابر قبل بود 

اگه عقل الانم و داشتم اول درسمو میخوندم و سرکار میرفتم بعد ازدواج میکردم تو سن کم(۲۲) هم بچه نمی آوردم 

طفلک بچم از مادر چیزی نفهمید یه سره درس بخون ازمون بده و ...

22 سالگی ازدواج کردم. شاغل بودم بعداز عروسی و بارداری گذاشتم کنار تا لیسانس خوندم. و تمام. 24سالگی ه ...

یعنی به خاطر ازدواج نتونستی دیگه بری سره کار 

من نمی خوام شغلمو از دست بدم 🥲

تو سالن زیبایی کار می کنم الان 

رشتمم مامایی

شما ازدواج کردی ؟ترم دو هستم من ۴ سال دیگه از درسم مونده

نه مجردم درسم داره تموم میشه 

ولی ازدواج مرحله آیی از زندگی هست قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته ، به شرط اینکه خانواده ها متعادل باشن و پسره رو بخوای و...

الان ازدواج کم شده ، اگه پسره رو دوست داری از دستش نده 

فرهنگ ایران هم بده ،شاید بعدش دیگ خواستگار شبیه اش نیومد 

یعنی به نظرت به درس و کارم لطمه وارد نمیشه می تونم سه تاشو باهم هندل کنم ؟ به عنوان کسی که متاهل هست ...

بنظرم ادم با شرایط کم کم خودشو همراه میکنه سخت هست ولی عادی میشه و خیلی به رفتار پارتنرت بسنگی  همراه باشه یا مانع مثلا وفتایی که امتحان داشتم با من بیدار میموند

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

۲۳ ازدواج کردم به کارم و دانشگاه لطمه نخورد.البته همسرم همراه خوبی هستند...

عه خب خدارو شکر 

پس میشه همه رو باهم هندل کرد 

شغلت چی بود 

من تو سالن زیبایی کار می کنم 

رشتمم مامایی هست 

خواستگار منم آدم همراه و به روز و تحصیل کرده هست

فک نمی کنم اذیتم بکنه

بی خیالما دنبال درس بودیم دانشگاه مطلقا مشکلی با مجرد بودن نداشتیماونها فرق دارن

بله دقیقا ماهم مشکلی نداشتیم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یعنی به خاطر ازدواج نتونستی دیگه بری سره کار من نمی خوام شغلمو از دست بدم 🥲تو سالن زیبایی کار می کن ...

نه بخاطر ازدواج نبود.. همسرم مشکلی نداشت. تو مسیر کارم یه تصادف کردم دستم شکست بعداز اونم باردار شدم به کل شرایطمو تغییر دادم. و سختی کارمم زیاد بود مربی پیش دبستانی بودم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻