2789
عنوان

یادش بخیر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 203 پست

تابستونه فصل شادی و خنده...بچه ها توی کوچه گرم بازی.....آهنگشو تابستونا میذاشت یه چندتا مسرم نشون میداد شیرجه میرفتن تو اب.این صحنش یادمه😅😅😅😅😅

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من خواب میدیدم ک میتونم عین سوباسا برگردون بزنم تو پ رو بره تو دروازه🤣😂

آبجی من که تلویزیون رو سوراخ کرد که توپ رو دربیاره😐😐تلویزیون سوخت😦😧😨انقد شیشه میشکستن تو خونه بیچارا بابام

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
یادش بخیر دو روز طول میکشید که سوباسا برسه به دروازه و گل بزنه😃😂یادش بخیر میرفتم داروخونه با مامان ...

من چوب شور میخاااااام 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقد نوشمک میخوردیم تو مدرسه . ساندویچ واااای 

آدامس دوقلو رنگیاخوشمزه بود،یه مدت یه پفک اومده بود توش پول تقلبی بود همش جمع میکردی میفرستادی به شرکتش،گفته بود جایزه میده اخ من چقدر منتظر جایزه بودم،😀دوچرخه چینی بابا،🚴پنیر بلغاری که خوشمزه بود،بازی های شاد مثل تامی تامی اسکلت همه خشکشون میزد هرمی تموم میخورد باخته بود،اتاری بازی که حکم گوشی های آیفون الان داشت،

آبجی من که تلویزیون رو سوراخ کرد که توپ رو دربیاره😐😐تلویزیون سوخت😦😧😨انقد شیشه میشکستن تو خونه ب ...

😂😂😂😂😂 عاشق آبجیت شدم . چن سالش بود 😆😆😆😆

یه بار به پسر همسایمون گفتم بیا اونم اومد در فاضلاب سر کوچه رو باز کردم گولش زدم دساشو گذاشت اونجا درو بستم رو دساشو فرار کردم.

اخه خیلی رو مخم بود و بازیمونو بهم میزد.

البته مامانم کت بسته بردم معذرت خواهی.

دستش شکست🙈🙈🙈👴

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

همیشه فکر میکردم خانم معلممون غذاهم میخوره دستشویی میره وای چه قدر ساده بودیم خدا😄

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

یادمه سر کوچمون شانسی میفروختن..شما یادتونه شانسی؟؟یک صفحه کاغذی بود توش شماره داشت پول میدادی یکیو انتخاب میکردی برحسب شانس یا النگو پلاستیکی میشد یا فرفره یا پوچ

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
آدامس دوقلو رنگیاخوشمزه بود،یه مدت یه پفک اومده بود توش پول تقلبی بود همش جمع میکردی میفرستادی به شر ...

آتاری  🤓🤓🤓🤓🤓 ما سرش دعوا میکردیم .  اخرم خراب میشد . پفکارو منم یادمه چقد پفک میخوردیم همینه دیگ چاق شدیم از بس من ازون پفکا خوردم 😆

آدامس دوقلو رنگیاخوشمزه بود،یه مدت یه پفک اومده بود توش پول تقلبی بود همش جمع میکردی میفرستادی به شر ...

يادته يه پفك هايي هم بود دفترهم داشتن برچسب تو پفك ها بود بعد ميچسبونديم رو اون شكلي كه تو دفتر بود اگر تكراري در ميومد ميفروختيم بهم ديگه 

برچسب فرشته اش خيلي سخت پيدا ميشد