2789
عنوان

یادش بخیر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 203 پست
واقعا یادش بخیر اون دوران بهترین دوران بود الان بچه ها هیچ لذتی نمیبرن  اون موقع ها عشق و صمیم ...

پرس کرده بودی بدبختو 😂داداش منم بدخوابه یبار دوتا جوجه اردکو باهم زیر خودش له کرد .‌😂 صبح جنازه جوجه هارو از زیرش کشیدیم بیرون 😃

من دلم نمیگرفت تو مدرسه برم دسشویی میگفتم سیاه و بد بو.ولی معمولا تو راه مدرسه به خونه میجیشیدم به خودم😐😐😐😐🙈🙈🙈🙈🙈

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دلم نمیگرفت تو مدرسه برم دسشویی میگفتم سیاه و بد بو.ولی معمولا تو راه مدرسه به خونه میجیشیدم به خ ...

جیشوووووو 😂  خب میرفتی بابا . درسته بو میداد ولی از جیش کردن ب خودت ک بهتر بود 😄

یادش بخیر دو روز طول میکشید که سوباسا برسه به دروازه و گل بزنه😃😂یادش بخیر میرفتم داروخونه با مامانم انقد کوچولو بودم نمیدیدم مغازه دارو..یادش بخیر تو راه مدرسه شکلات پستونکی میخوردیم ازین بستنی زمستونیا و آرد نخود با نی میخوردیم..چوب شور..پفک نمکی،ترد

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

کاش فقط یه بار دیگه برمیگشتم به وول تا ۵ ام دبستانم

کاش به جای ارزو کردن بزرگ شدن و عروس شدن و مامان شدن قدر اون روزا رو میدونستم

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
یادش بخیر دو روز طول میکشید که سوباسا برسه به دروازه و گل بزنه😃😂یادش بخیر میرفتم داروخونه با مامان ...

وای من عاشق آرد نخود بودم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
کاش فقط یه بار دیگه برمیگشتم به وول تا ۵ ام دبستانم کاش به جای ارزو کردن بزرگ شدن و عروس شدن و ماما ...

دقیقا

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
😍😍😍 از دیوار همسایه بالارفتنو نگفتی  فوتبال بازی کردن بزرگ و کوچیک و دختر و مسر رو نگفتی&nb ...

واااااای یادش بخیر . من چقد با پسرای کوچمون بازی میکردم .‌صبح تاشب تو کوچه بودم . حالا مگه میشه ؟ والا ادم دیگ جرئت نمیکنه بچه شو بفرسته بیرون . مث آتنای بیچاره بشه یوهو خدایی نکرده