2777
2789
عنوان

مزاحمت و تهدید پسری که بلاکش کردم

337 بازدید | 34 پست

سلام گلیا

من چند روز پیش با یه پسری آشنا شدم مسافر بود شهرمان گفت که بیا بریم بیرون مث دوتا دوست دعوت من ، گفتم اوکی رفتیم سینما و چند تا ماده خوراکی خریدیم و رفتم خونه، تا یمدت حرف میزدم باهاش تا رفتن سهرشون ، بعد این پسره میگفت که من دوس دارم برده باشم و شروع کرد به درد دل کردن و گفت که به تومن پول داده به دختره تا اربابش باشه ولی بلاکش کرده، من داشت حالم بهم میخورد زدم از همه جا بلاکش کردم ، حالا تهدید کرده که اگه پول اونروزو تا قرون اخر نزنی برام حاضرم چند ملیون هزینه کنم تا ازت شکایت کنم مجبور شی پس بدی ، بعید میدونم بتونه همچین غلطی بکنع 😂 بازم خواستم باهاتون مشورت کنم🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکایت کنه پول سس بگیره؟؟؟ تعطیل بوده بچه مردم

طرف مشکل روانی داره جدی میگم اینو بعد بیرون رفتن باهاش متوجه شدم عاشق اینه یکی تحقیرش کنه و میگفت کاش یه دختری پیدا میشد سگش میشدم 🤣 ثبات روانی نداره

چقدر اجتماعی هستی خوشبحالت من ۸ ماهه با دوستای مدرسم قرار گذاشتیم هنور نرفتیم چون وقتی میریم مثل ماست یه گوشه میشینم من..

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چند سالته؟

هفته دیگه ۱۹ میشم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب همسنیم منم تیر ماهیم ولی قبول دارم اجتماعی و برونگرام 😂 تولدت پیشاپیش مبارک راپونزل

اوف فدات بشم خانومی😔💗🫶🏻

تولد خودتم مبارک حالا با تاخیر یا پیشاپیش نمیدونم😂🫶🏻

من اصلااا نمیتونم خجالت و جمع گریز بودنم رو تموم کنم یا باهاش مقابله کنم