2777
2789
عنوان

مزاحمت و تهدید پسری که بلاکش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست

پولشو بهش پس بده خب 

چجوری با هرکسی میرید بیرون و پول میگیرید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نخواستم!!! خود طرف اصرار داشت بیا بریم خرید کنیم برام پیتزا درست کن 😐😂

رفتی خونش ؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اوف فدات بشم خانومی😔💗🫶🏻تولد خودتم مبارک حالا با تاخیر یا پیشاپیش نمیدونم😂🫶🏻من اصلااا نمیتونم ...

یه بخش خیلی زیادیش برمیگرده به اعتماد به نفس

منم تا دوسال پیش اصلا نمیتونستم موقع حرف زدن به صورت کسی نگاه کنم چون فکر میکردم زشتم

پولشو بهش پس بده خب چجوری با هرکسی میرید بیرون و پول میگیرید

واقعا نمی‌فهمی مشکل طرف پول نیست؟  کسی که میگه چند ملیون هزینه میکنم تا اذیتت کنم یعنی لنگ ۲۰۰ تومن نیست مشکل روانی داره

یه بخش خیلی زیادیش برمیگرده به اعتماد به نفسمنم تا دوسال پیش اصلا نمیتونستم موقع حرف زدن به صورت کسی ...

من اعتماد به نفسم اوکیه البته خیلیی بالا نیستاا اصلا ولی صفر هم نیست متوسطه

من فقط یه نفر رو دارم که باهاش برم بیرون اونم پارتترمه اونم قرارهای اول میمیردم و زنده میشدم از خجالت و کم حرفی 

رفتم مشاوره تونستم با کمک مشاور این یک نفر رو در دایره دوستی،عشقی،و.... همه چیز نگه دارم😂💗

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

واقعا نمی‌فهمی مشکل طرف پول نیست؟ کسی که میگه چند ملیون هزینه میکنم تا اذیتت کنم یعنی لنگ ۲۰۰ تومن ...

اون گفته پولمو نزنی شکایت میکنم 

تو پولشو بزن اگه راست میگی

بعدم انقد فهمیده ای با هر کسی سریع نرو بیرون که این بشه معلوم هیچ کسی برای کسی ندیده و نشناخته خرج الکی نمیکنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا نمی‌فهمی مشکل طرف پول نیست؟ کسی که میگه چند ملیون هزینه میکنم تا اذیتت کنم یعنی لنگ ۲۰۰ تومن ...

اون گفته پولمو نزنی شکایت میکنم 

تو پولشو بزن اگه راست میگی

بعدم انقد فهمیده ای با هر کسی سریع نرو بیرون که این بشه معلوم هیچ کسی برای کسی ندیده و نشناخته خرج الکی نمیکنه 

من اعتماد به نفسم اوکیه البته خیلیی بالا نیستاا اصلا ولی صفر هم نیست متوسطهمن فقط یه نفر رو دارم که ...

من از وقتی رفتم سرکار و دیدم که تا نتونم از خودم دفاع کنم همه کلاه سرم میذارن کم‌کم روم باز شد

توعم نگران نباش وارد محیط کار بشی درست میشه

من از وقتی رفتم سرکار و دیدم که تا نتونم از خودم دفاع کنم همه کلاه سرم میذارن کم‌کم روم باز شدتوعم ن ...

من از الان غصه دانشگاه گرفتم...

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

من از وقتی رفتم سرکار و دیدم که تا نتونم از خودم دفاع کنم همه کلاه سرم میذارن کم‌کم روم باز شدتوعم ن ...

شغلت اینطوریه که باید با آدما در ارتباط باشی؟

اون گفته پولمو نزنی شکایت میکنم تو پولشو بزن اگه راست میگیبعدم انقد فهمیده ای با هر کسی سریع نرو بیر ...

خب میرن بیرون که اشنا بشن دیگه !! محیط عمومی و شلوغ مشکلش چیه