من چند روز پیش با یه پسری آشنا شدم مسافر بود شهرمان گفت که بیا بریم بیرون مث دوتا دوست دعوت من ، گفتم اوکی رفتیم سینما و چند تا ماده خوراکی خریدیم و رفتم خونه، تا یمدت حرف میزدم باهاش تا رفتن سهرشون ، بعد این پسره میگفت که من دوس دارم برده باشم و شروع کرد به درد دل کردن و گفت که به تومن پول داده به دختره تا اربابش باشه ولی بلاکش کرده، من داشت حالم بهم میخورد زدم از همه جا بلاکش کردم ، حالا تهدید کرده که اگه پول اونروزو تا قرون اخر نزنی برام حاضرم چند ملیون هزینه کنم تا ازت شکایت کنم مجبور شی پس بدی ، بعید میدونم بتونه همچین غلطی بکنع 😂 بازم خواستم باهاتون مشورت کنم🎀
خب میرن بیرون که اشنا بشن دیگه !! محیط عمومی و شلوغ مشکلش چیه
عاره ولی دیت اول کسی نمیره خریداشو انجام بده پولشم طرف مقابل حساب کنه
تازه بعدشم که بگه پولمو بزن نزنی براش
اون که مشخصه اختلال جنسی داره
ولی تو چرا پولشو نمیزنه تعجبه برام
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش صندوقدار بودم و اره با خیلیا در ارتباط بودم بعدشم رفتم سمت حسابداری
موفق باشی❤💋💗
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
خانم محترم من حسابدارم تا دلتون بخواد با طلبکار و بدهکار سر و کار داشتم و میفهمم کی واقعا دنبال پوله ...
بعدی با کسی که پول گرفته ولی حتی وقتی تهدید میشه هم پولو نمیخواد پس بده چی
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀