2777
2789

بستگی به تغذیه و وضعیت بدنیتون داره

ولی در حد سه چهار ماهی طول میده اگه اصولی باشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدت رو بیخیال اگه پول داری که خوشبحالت یه رژیم خوب بگیر با باشگاه و برنامه خوب .

کاش منم پول داشتم میرفتم باشگاه و رژیمم میتونستم رعایت کنم. هیکلم خیلی داعونه ولی خب جوری نیست بشه با لاغر کردن خوب بشه، باید برم باشگاه

۱۴۰۴/۷/۲۵

سه تا شش وضعیت طبیعیشهمن مربی بدنسازی هستم کمک خواستی هستم

عزیزم یه سوال داشتم. کسی اگه بدون رعایت رژیم بدنسازی کار کنه، صدمه ای به عضلاتش وارد میشه؟ مثلا نتوتم اون مقدار ایده ال پروتئین بخورم

۱۴۰۴/۷/۲۵

عزیزم یه سوال داشتم. کسی اگه بدون رعایت رژیم بدنسازی کار کنه، صدمه ای به عضلاتش وارد میشه؟ مثلا نتوت ...

نه فقط ممکنه رشد عضلات کمتر بشه که اونم جای نگرانی نیست 

پروتئین مورد نیازت رو میتونی با چیز های جایگزینش تامین کنی

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

یه برنامه سبک چی پیشنهاد میدی منظورم اینه چه حرکت هایی داشته باشه و چه تعدادچند بار در هفته برم که ز ...

برای چه هدفی میخوای عضله سازی یا چربی سوزی ؟

متشکرمهنوز باشگامو انتخاب نکردمب مربی شون اعتماد ندارم

باشگاهت رو انتخاب کردی 

سعی کن خودت هم اطلاعاتت رو راجع به حرکات و رژیم بالا ببری

انواع رژیم ها انواع غذا ها و هر چیزی که میتونی