2777
2789
عنوان

شما بگید بین اینا کدوم انتخاب کنم

192 بازدید | 20 پست

۵۰ تومن پول دارم شوهرم میگه هرچی خودت دوست داری بخر حالا موندم ماشین ظرفشویی بخرم یا لپ تاپ؟ اینم بگم سه نفریم مهمون نداریم ظرف شستن دوست دارم و اصلا نمیتونم ظرفی نشسته بزارم داخل ماشین تا پر شه بشوره از طرفیم دانشجو اینام نیستم کار خاصی با لپ تاپ انجام بدم خیلیم بلد نیستم چه مارکی خوبه شما بگین کدوم بخرم دوست دارم یه گوشی بخرم کیفیت دوربینش خوب باشه اما تردید دارم میترسم یکی انتخاب کنم بعد پشیمون شم شما باشید چیکار میکنید؟ 

گوشی لپ تاپ ماشین ظرفشویی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ظرفشویی سایز کوچیک برای ظروف روزانه خودتون

اگه لپ تاپ نیاز داری بخر اگر نه پولت بده طلا یا سفر یا گوشی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

وقتی نه لپ تاپ نیازته نه ماشین ظرفشویی چه کاریه که یکیش را بخری؟برو گوشی بخر، اگرم گوشیت خوبه طلا بخر، اگرم طلا نمیخوای چاره ای نیس بیا بده به من باش یه کاری میکنم بالاخره