2777
2789

ما عقدیم خانوما ، با شوهرم فامیل نیستیم از یه استان و دو شهر مختلف ، نحوه اشناییمون هم اینجور بود من چندسال شهر اونا زندگی میکردم که آشنا شدیم ، مادر شوهرم مخالف صد درصد ازدواج ما بود و پدرشوهرمم پر میکرد که مخالف باشه ، بحدی که شوهرم باهاشون واسه خواستگاری حرف زده بود بهش گفته بودن که بیا فلان دختر عالیه اونو بگیر این دختر رو ول کن ( یعنی بقدری بی رحم که به شکستن قلب به دختر افتخار میکردند ،کار شاخی میدونستنش) و شوهرم محل نداد بهشون آوردشون خواستگاری و نامزدی و عقد و ...دلیل مخالفت مادر شوهرم این بود که پسرم نباید دختر شهرستانی بگیره و شهرستانیا رو دهاتی میدونست ، این در حالی هست که یه تیکه زمین پدری ما برابر با ثروت کل خانواده پدر شوهر میشه و پدرشوهرمم شهرستانیه اطراف شهر ما ، یمدت هست می‌ره دعا میگیره ، به شوهرم میگه اینو طلاق بده از فامیل و آشنا و شهر خودمون زن بگیرم واست ، درحالی که من و خانوادم دیر به دیر رفت و آمد داریم باهاش و اصلا یک بار هم چیزی بهش نگفتیم ، حالا امشب یکی از دخترای فامیلاشون که ۱۰ سال بزرگتر از شوهرمه و مجرده دعوت کرده و ازش خواسته یه هفته بمونه خونه اینا 😐 شوهرم ،مادرشوهر ،پدرشوهرم توی اون خونه ساکن هستند فعلا 😐 واقعا بگید چیکار کنم ؟ یعنی قصدش اینه این دختر ۱۰ سال بزرگتر رو بگیره واسه پسرش ؟ سر همین دعوتش کرده ؟ طلاق ما اتفاق نمیفته چون شوهرم نمی‌خواد اتفاق بیفته و محل نمی‌ده بهش اما رفتارش خطرناکه ، باید نگران قدمای بعدی پیرزن باشم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

مادر شوهرت از شهرستانی ها خاطره بد داره 

کوتاه بیا زن ملکه انگلیسی مگه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مادر شوهرت از شهرستانی ها خاطره بد داره کوتاه بیا زن ملکه انگلیسی مگه

چه میدونم والا ، هرچیم داره نداره از همین شوهر شهرستانیش بوده والا ، پیرزن اموال خاصی نداشته جوونی هم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرت از شهرستانی ها خاطره بد داره کوتاه بیا زن ملکه انگلیسی مگه

از ملکه انگلیس بالاتر می‌دونه خودشو 

از ملکه انگلیس بالاتر می‌دونه خودشو

گوز کدوم کونه؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

زود ازدواج کن برو یه شهر دیگه

شرایطش نیست کار شوهرم همون شهر هست ولی خونمون جدا قرارع باشه ، زودتر هم نمیشه از شانس بدم

شرایطش نیست کار شوهرم همون شهر هست ولی خونمون جدا قرارع باشه ، زودتر هم نمیشه از شانس بدم

وای 

منم نگران شدم آخه چکاریه 

وقتی ازدواج می کنیـد تنهـا با یک نفـر وصلـت نمی کنیـد بلکه با ی خانواده وصلت می کنیـد چرا وقتی اینقـدر مخالف بودن قبول کردید این پیگیری ها و تنـش ها تا آخر عمـر مادرشوهرتـون داخل زندگی شما هست.....چجوری میخواید کنار بیاید باهاش؟؟ 

وقتی ازدواج می کنیـد تنهـا با یک نفـر وصلـت نمی کنیـد بلکه با ی خانواده وصلت می کنیـد چرا وقتی اینقـ ...

تو بیا یکیو پیدا کن کل خانوادش راضی باشند تا ما بریم زنش بشیم ، هیچ ازدواجی بدون مخالفت نیست ، هر کدوم هم خانواده موافق و مشتاقه ،خود پسر رفته دوراشو زده کثافت کاریاشو کرده بی احساسه و ....یا کلا انگار قصد ادامه تحصیل داشته برداشتن آوردنش پای عقبد 

وقتی ازدواج می کنیـد تنهـا با یک نفـر وصلـت نمی کنیـد بلکه با ی خانواده وصلت می کنیـد چرا وقتی اینقـ ...

روی حساب اینکه عه ممکنه بهمون ماشین بزنه ،نمیشه نرفت از خونه بیرون که ، فقط باید مراقب بود و مهار کرد 

ضمنا خود پسر خوب بود که قبول کردم 

تو بیا یکیو پیدا کن کل خانوادش راضی باشند تا ما بریم زنش بشیم ، هیچ ازدواجی بدون مخالفت نیست ، هر کد ...

این طرز فکر شمـا اشتبـاهه. 

داخل خیلی از ازدواج ها دو طرف کاملا راضی ان.اصلا یکی از شروط اصلی ازدواج باید رضایت کامل طرفیـن باشـه وإلا میشـه مثل زندگی شما ک الان باید دائـم نگران دعا و رفتارهــای روان پریـش مادرشوهر باشی.