ما عقدیم خانوما ، با شوهرم فامیل نیستیم از یه استان و دو شهر مختلف ، نحوه اشناییمون هم اینجور بود من چندسال شهر اونا زندگی میکردم که آشنا شدیم ، مادر شوهرم مخالف صد درصد ازدواج ما بود و پدرشوهرمم پر میکرد که مخالف باشه ، بحدی که شوهرم باهاشون واسه خواستگاری حرف زده بود بهش گفته بودن که بیا فلان دختر عالیه اونو بگیر این دختر رو ول کن ( یعنی بقدری بی رحم که به شکستن قلب به دختر افتخار میکردند ،کار شاخی میدونستنش) و شوهرم محل نداد بهشون آوردشون خواستگاری و نامزدی و عقد و ...دلیل مخالفت مادر شوهرم این بود که پسرم نباید دختر شهرستانی بگیره و شهرستانیا رو دهاتی میدونست ، این در حالی هست که یه تیکه زمین پدری ما برابر با ثروت کل خانواده پدر شوهر میشه و پدرشوهرمم شهرستانیه اطراف شهر ما ، یمدت هست میره دعا میگیره ، به شوهرم میگه اینو طلاق بده از فامیل و آشنا و شهر خودمون زن بگیرم واست ، درحالی که من و خانوادم دیر به دیر رفت و آمد داریم باهاش و اصلا یک بار هم چیزی بهش نگفتیم ، حالا امشب یکی از دخترای فامیلاشون که ۱۰ سال بزرگتر از شوهرمه و مجرده دعوت کرده و ازش خواسته یه هفته بمونه خونه اینا 😐 شوهرم ،مادرشوهر ،پدرشوهرم توی اون خونه ساکن هستند فعلا 😐 واقعا بگید چیکار کنم ؟ یعنی قصدش اینه این دختر ۱۰ سال بزرگتر رو بگیره واسه پسرش ؟ سر همین دعوتش کرده ؟ طلاق ما اتفاق نمیفته چون شوهرم نمیخواد اتفاق بیفته و محل نمیده بهش اما رفتارش خطرناکه ، باید نگران قدمای بعدی پیرزن باشم
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
وقتی ازدواج می کنیـد تنهـا با یک نفـر وصلـت نمی کنیـد بلکه با ی خانواده وصلت می کنیـد چرا وقتی اینقـدر مخالف بودن قبول کردید این پیگیری ها و تنـش ها تا آخر عمـر مادرشوهرتـون داخل زندگی شما هست.....چجوری میخواید کنار بیاید باهاش؟؟
وقتی ازدواج می کنیـد تنهـا با یک نفـر وصلـت نمی کنیـد بلکه با ی خانواده وصلت می کنیـد چرا وقتی اینقـ ...
تو بیا یکیو پیدا کن کل خانوادش راضی باشند تا ما بریم زنش بشیم ، هیچ ازدواجی بدون مخالفت نیست ، هر کدوم هم خانواده موافق و مشتاقه ،خود پسر رفته دوراشو زده کثافت کاریاشو کرده بی احساسه و ....یا کلا انگار قصد ادامه تحصیل داشته برداشتن آوردنش پای عقبد
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
تو بیا یکیو پیدا کن کل خانوادش راضی باشند تا ما بریم زنش بشیم ، هیچ ازدواجی بدون مخالفت نیست ، هر کد ...
این طرز فکر شمـا اشتبـاهه.
داخل خیلی از ازدواج ها دو طرف کاملا راضی ان.اصلا یکی از شروط اصلی ازدواج باید رضایت کامل طرفیـن باشـه وإلا میشـه مثل زندگی شما ک الان باید دائـم نگران دعا و رفتارهــای روان پریـش مادرشوهر باشی.