2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 56 پست
تو ماشین بودیم داشتیم میرفتیم بیرون بعد بهش گفتم بریم فلان مغازه نگاه کنم بعد یهو با حالت عصبی گفت ب ...

پس روانی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

نظری  روی ادامه زندگی تون ندارم...

ولی مگه خودش ماست و یا خوراکی نمیخوره؟

اصلا نیازی به گفتن شما نیست.

نبود بخوره هم بگو خودت گفتی پول نیست ...

زنها یه اشتباهی دارند زیاد دیدم.مثلا مرده پول نمیده و خوراکی هم نمیخره، زن احساس مسئولیت میکنه!

این کاربری غیرفعال شده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سخته دست بزن ولی خب سالی دوبار واقعا چیزی نیست بچتو نابود کنی بعدش حتما نداره که بده وگرنه هیچ ...

سخته ولی سالی دو بار چیزی نیست

عجب..

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

سخته ولی سالی دو بار چیزی نیستعجب..

نه من کسایی میشناسم هر هفته کتک میخورن میتونی اون کاری که بافث تحریکش بشه که دست بزن داشته باشی رو انجام ندی

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

نه من کسایی میشناسم هر هفته کتک میخورن میتونی اون کاری که بافث تحریکش بشه که دست بزن داشته باشی رو ا ...

اونا غیر طبیعی ترن

ولی دلیل نمیشه اینم هیچی نباشه

بیخیال

اونا غیر طبیعی ترنولی دلیل نمیشه اینم هیچی نباشهبیخیال

اره هیچی نی ولی میتونه بخاطر بچش کنترل کنه این شرایطو

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

اره هیچی نی ولی میتونه بخاطر بچش کنترل کنه این شرایطو

باشه 

انگار واقعا براتون عادیه کتک خوردن😂

باشه انگار واقعا براتون عادیه کتک خوردن😂

عزیزم عادی نی و متنفرم از مردی که کتک میطنه و دست بزن داره ولی ادم بچه که میاری باید پاش بسوزی چون اون بچه به خواست خودش به دنیا نیومده شما تصمیم گرفتی بیاد

عزیزم عادی نی و متنفرم از مردی که کتک میطنه و دست بزن داره ولی ادم بچه که میاری باید پاش بسوزی چون ا ...

اون بچه بزرگ که بشه میفهمه خانوم که رابطه مامان باباش چجوریه

حتی خیلی هم فکر کنن خانواده که زرنگن بچه ها زرنگترین و خیلی سریع میفهمه از یه سنی که مامان باباش با هم بدن

و این اسیبش بیشتر از جداییه

حالا هرچقدر میخوان فیلم بازی کنن بچه قبل خودشون میفهمه ولی چیزی نمیگه

اون بچه بزرگ که بشه میفهمه خانوم که رابطه مامان باباش چجوریهحتی خیلی هم فکر کنن خانواده که زرنگن بچه ...

تو با یه بچه طلاق زندگی نکردی که داری با من بحث میکنی من با چندتا بچه طلاق زندگی کردم و الان دورباره عمیق تر با یکیشون شریک شدم و بهتر از تو این موضوع رو درک میکنم ببین هیچ بچه طلاقی از عماق وجودش به این موضوع حق نمیده و هر چقد تو فکر کنی ضربه نمیبینه اشتباه اتفاقا تو زندگی باشه با دعوا و داد بیداد مدام کمتر اسیب میبینه تا بلاتکلیفی تا فشار دیگه هم ریپ نزن چون شما درکی از این موضوع نداری خودت یکی از اونایی که بچه رو نابود میکنی و معتقدی بچه خودش میفهمه نه نمیفهمه مث. شما که حرف منو نمیفهمی

تو با یه بچه طلاق زندگی نکردی که داری با من بحث میکنی من با چندتا بچه طلاق زندگی کردم و الان دورباره ...

ریپ نزن؟

انگار کی هستی که بخوام ریپ بزنم

ریپ میزنم که هرکی خوند اگاه بشه

من با بچه طلاق نه بلکه با بچه های طلاق زندگی کردم

هیچکدومشون حاضر نیستن به زندگی قبلشون برگردن

شما هم بمون تو همچین زندگیایی و بچه هایی بزرگ کن که شبیه ادم عادی نیستن انقد تروما دارنو تو محیط پر تنش بزرگ شدن ادم نمیخواد باهاشون حرف بزنه

هیچ کدومشون روان سالم ندارن و باهاشون که دوست و همکار میشی حالت بد میشه

ریپ نزن؟انگار کی هستی که بخوام ریپ بزنمریپ میزنم که هرکی خوند اگاه بشهمن با بچه طلاق نه بلکه با بچه ...

فعلا که مث دیوونه ها مدام داری ریپ میزنی باش خانم شما مهد بچه های طلاق داری بچه های طلاقت هم با عالم و ادم فرق دارن 

تمام سلبریتی های دنیا هم میان پشت تلویزیون با بغض از شرایطشون میگن اگه بد بود هیچوقتتت بغض نمیکردن شما به مهدت برس ما هم ادمای با روح و روان مریص بزرگ میکنیم ولی حداقل شاید سالی یکبار بچمون خنده پدر و مادرشو کنار هم ببینه نه اینکه ارزوش باشه