2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داشته باشه

667 بازدید | 56 پست

میشه بخاطر بچه تحملش کرد ؟

مثلا یکی دوبار در سال بزنه 

شاید فک کنید رد دادم ولی واقعا رد دادم خیلی حالم بده 

بخاطر پسرم تحمل میکنم  

در حالت عادی خوبه بد نیست 

ولی توروخدا بگید چجوری رفتار کنم باهاش ؟

کاش حقوق داشتم محتاجش نبودم الان ب پسرم گفتم بهش بگو ماست بخره میگه ب مامانت بگو پول نیس 

پول ماهیانمم نریخته طلبکارم هس 

چکار کنم ؟ از خدامه طلاق بگیرم ولی بخاطر پسرم و اینکه هیچ پشتوانه ای ندارم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید من دخالتی نمیکنم ولی در کل میگم موندن برای بچه که توی خونه آرامش نداشته باشه چه فایده ای براش داره

چون خودم چشیدم میگم

فقط لطفا سعی کنین ب روحیه بچه لطمه نزنین و اون بچه رو وارد مسائلتون نکنین

دعا میکنم واستون تو این شب عزیز ✨️

انشاالله مشکل همه ختم ب خیر شه و عاقبت بخیر شن از جمله خونواده خودم

مخصوصا اگه بچه آبجی و داداشی نداشته باشه..

ببین مردی که دست بزن داره هرگز درست نمیشه هرگز

ولی دلیل زدنش چیه

مشاوری میگفت وقتی مردها عصبانی هستن کل کل نکنید چون اونا نمی تونن مثل شما حاضر جوابی کنن شروع می کنن زدن

میگفت بزارید غر بزنه سه روز بعد در کمال آرامش بگید اصلا توقع نداشتم این حرفت ناراحتم کرد تو ک اینجوری نبودی و ...

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

چی بگم میشه تحمل کرد ولی خب زیر بار ظلم میری.

خودمم جای شما باشم تحمل میکنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عزیزم ببخشید من دخالتی نمیکنم ولی در کل میگم موندن برای بچه که توی خونه آرامش نداشته باشه چه فایده ا ...

من خودم ب چشمم بچه خواهرمو دیدم که مامان باباش طلاق گرفتن الان چقد داغونه برا همین نمیخام بچم کمبود پدر یا مادر یا تیکه بشنوه ازینو اون و همش نحقیر شه

عزیزم سخته دست بزن ولی خب سالی دوبار واقعا چیزی نیست بچتو نابود کنی بعدش حتما نداره که بده وگرنه هیچ پدری روش نمیشه به بچش بگه ندارم پدر من هر وقت چیزی خواستیم هیچوقت نگفت ندارم هنیشه میگفت میریم برات میخرم باشه ولی خب نداشت دیر میشد ترجیح میداد بد قول بشه ولی نگه ندارم که من که بزرکترم میفهمیدم نداره حالا هم همسرت نداره حتما وگرنه قسطاشو میداد پول ماهانت هم حتما پول دستش نی بخدا من بوده پول شارژ نداشتم ولب میدونستم همسرم نداره کاری نداشتم دیگه بچتو برا اینا نابود نکن 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی