2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 56 پست
من خودم ب چشمم بچه خواهرمو دیدم که مامان باباش طلاق گرفتن الان چقد داغونه برا همین نمیخام بچم کمبود ...

اینا که میگن طلاق بگیر رو ول کن!!! 

اگه خونه مستقل و حقوق ثابت و شغل داری اره میتونی طلاق بگیری!!! 

یا اینکه بچه ات رو تنها بزرگ کنی شوهرت بره بذای خودش زن بگیره!! 

یا بچه ات رو بندازی زیر دست نامادری! 

وگرنه با یه بچه بخوای بری سربار مادرت بشی،،،، اونجا تیکه و متلک بندازن و بدتر اعصابت خورد بشه و بچه ات زیر دست این یکی اون یکی بزذگ بشه فایده نداره طلاقت 

باز خونه خودت یه سقف و یه نونی هست بی منت بچه ات بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که میگن طلاق بگیر رو ول کن!!! اگه خونه مستقل و حقوق ثابت و شغل داری اره میتونی طلاق بگیری!!! یا ...

اره حق گفتی واقعا منم همش ب اینا فک میکنم چون همه بدبختی بچه میفته گردنه من اونم صد در صد میره زن میگیره 

اخه والا من نمیدونم کی عصبیه یهو اینجوری میشه همشم ماله بی پولیه و قسط

یهوکه ازدرنمیادتوکتکت نمیزنه کلاوقتی عصبانیه سکوت کن وقتی حالش خوبه راجبه مشکلاتتون حرف بزنین بعداین همه مدتی که زنشی بایددستت اومده باشه اخلاقش بعدطلاقم خبری نیست مرداهمشون یه عیبی دارن سعی کن کنترلش کنی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چیو اروم بگم؟

به بابات بگو دست بزن داره

ولی مطمئنی خودت کل کل نمی کنی؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
یهوکه ازدرنمیادتوکتکت نمیزنه کلاوقتی عصبانیه سکوت کن وقتی حالش خوبه راجبه مشکلاتتون حرف بزنین بعداین ...

اصن حرف نمیزنه وقتی یه سوالی هم بپرسم سرشو تکون میده فقط

به بابات بگو دست بزن دارهولی مطمئنی خودت کل کل نمی کنی؟

تو ماشین بودیم داشتیم میرفتیم بیرون بعد بهش گفتم بریم فلان مغازه نگاه کنم بعد یهو با حالت عصبی گفت برو بابا من حوصله ندارم خیلی بد حرف زد منم دیگه سکوت کردم حرفی نزدم چون از لحنش بدم اومد یهو پسرم گفت مامان بستنی میخای توهم گفتم نه نمیخوام گفت چون بابا دعوات کرد نمیخای بعد یهو شوهرم دادو بیداد کردو زد رو پام و تو شونم و کلی دری وری بازم من سکوت کردم