2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😣

188 بازدید | 18 پست

الان مادرشوهرم زنگ زده که شب با خانواده میایم خونتون منم تازه کورتاژ کردم دلم بدجور درد میگیره الان به زور مسکن خودمو نگه داشتم، بعد مهمونم دارم خسته هم هستم روم نشد بگن نمیتونم 

چیکار کنم واقعا نمیتونم غذا درست کنم 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

به شوهرت بگو نهایتا بخواب تا خودشون کار کنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ میدونه کورتاژ کردی ک خودشم میاد کمک

نه اون اصلا دست به سیاه سفید نمیزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به شوهرت بگو نهایتا بخواب تا خودشون کار کنن

نمیشه که مادر شوهرم حساسه من برم بخوابم اونا کار کنن؟؟؟ 

نمیشه که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه روز سفط کرده بودم مادرشوهر و خواهرشوهر و خانواده هاشون اومدن خونه اصلا حالیشون نبود حتی کمکم ...

واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مث من نکن به شوهرت بگو بهشون بگو زود بیاین که غذا بپزین خانومم نمیتونه

مگه برم به شوهرم بگم غذا از بیرون بگیره اون جوری که شما گفتی نمیتونم بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیشه که مادر شوهرم حساسه من برم بخوابم اونا کار کنن؟؟؟ نمیشه که

غلط کرده حساسه حداقل شعور یه زن درک کورتاژه میتونی کار کنی طوریت شد بگن عروس مریض بوده غالبمون کردن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

غلط کرده حساسه حداقل شعور یه زن درک کورتاژه میتونی کار کنی طوریت شد بگن عروس مریض بوده غالبمون کردن

دقیقا همون قدر شعور نداره وقتی هر هفته حداقل دو بار سر زده و بدون خبر خونمونه دیگه چه توقعی باید داشت ازش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همون قدر شعور نداره وقتی هر هفته حداقل دو بار سر زده و بدون خبر خونمونه دیگه چه توقعی باید داش ...

عزیزم این دیگه تقصیر خودته

عزیزم این دیگه تقصیر خودته

نه مگه من چه تقصیری دارم نمی تونن وقتی میان خونمون بیرونشون کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40