۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه روز سفط کرده بودم مادرشوهر و خواهرشوهر و خانواده هاشون اومدن خونه اصلا حالیشون نبود حتی کمکم نکردن بعد خودشون کافیه یه پادرد خفیف داشته باشن دنیا رو زیر و رو میکنن
نمیشه که مادر شوهرم حساسه من برم بخوابم اونا کار کنن؟؟؟ نمیشه که
غلط کرده حساسه حداقل شعور یه زن درک کورتاژه میتونی کار کنی طوریت شد بگن عروس مریض بوده غالبمون کردن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
دقیقا همون قدر شعور نداره وقتی هر هفته حداقل دو بار سر زده و بدون خبر خونمونه دیگه چه توقعی باید داش ...
عزیزم این دیگه تقصیر خودته