۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم یه روز سفط کرده بودم مادرشوهر و خواهرشوهر و خانواده هاشون اومدن خونه اصلا حالیشون نبود حتی کمکم نکردن بعد خودشون کافیه یه پادرد خفیف داشته باشن دنیا رو زیر و رو میکنن
نمیشه که مادر شوهرم حساسه من برم بخوابم اونا کار کنن؟؟؟ نمیشه که
غلط کرده حساسه حداقل شعور یه زن درک کورتاژه میتونی کار کنی طوریت شد بگن عروس مریض بوده غالبمون کردن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
دقیقا همون قدر شعور نداره وقتی هر هفته حداقل دو بار سر زده و بدون خبر خونمونه دیگه چه توقعی باید داش ...
عزیزم این دیگه تقصیر خودته