2777
2789
ب منم میگن

من تازه دارم از زندگی لذت میبرم تازه بچه ها بزرگ شدن راحت شدم خدا همین دوتا رو برام سالم نگه داره ،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این حرفیه ک اکثرا میشنویمولی اوناشرایط زندگی وروحیه شمارونمیدونن عزیزمحالا چرااا مگه چی شده😑چراه ...

ببین خااااااار میشی بدبخت میشی بیچاره میشی نیار بخدا من یه روزی خودکشی میکنم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
وای دقیقا من یه پسر و یه دختر دارم ب نظرخودم کافیه بعد بقیه دنبال جفتن واسه بچه هامن ☹️

منم همینطور

و منم روشون زمین نمیندازم هرررکی میگه میگم بله درست میگید انشالله بشه خیلی اصرار کنن میگم دعا کنید😂😂

به این نتیجه رسیدم نه با کسی بحث کنم نه متقاعدشون کنم دل به دلشون میدم راااحت و اسوده اونا میگن بیار منم میگم چشمممم دیگه هم نمیگن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب این حرفیه ک اکثرا میشنویمولی اوناشرایط زندگی وروحیه شمارونمیدونن عزیزمحالا چرااا مگه چی شده😑چراه ...

😂😂

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من خودمم میگم 

خدا خودمو لعنت که همین یک بچه رو آوردم 

بدترین بچه دنیا نصیبم شده 

الان چهار سالشه 

از روز اولی که به دنیا اومد زندگی من سیاه شد 

یه بچه بدقلق بد اخلاق لجبازی و گررررریه گرررریه گرررریه 

نه بیرون میتونم برم نه خرید نه مهمونی نه مهمونی بیاد 

کلا زندگیم نابود شده

چرا اینقدر ناراحتی حالا مگه اختلاف بچه هات چند ساله

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

منم همینطورو منم روشون زمین نمیندازم هرررکی میگه میگم بله درست میگید انشالله بشه خیلی اصرار کنن میگم ...

نه من میگم شرایطشو ندارم چندروز قبل یکیشون گفت منم گفتم دخترتون نمیخاد ی نی نی بیاره؟!دیگ چیزی نگفت والا خیلی فضولن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

وای نگو چرا

الان باکلی سختی وتنهایی بزرگش کردم پنج سالشه 

کنارمه نمیخوابه هی بوسم میکنه ومیگه چه مامان مهربونی

بااینکه هرروز کلی سرش داد وغرمیزنم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه من میگم شرایطشو ندارم چندروز قبل یکیشون گفت منم گفتم دخترتون نمیخاد ی نی نی بیاره؟!دیگ چیزی نگفت ...

از این به بعد تاییدشون کن واقعا میبینی چطور سکوت میکنن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من خودمم میگم خدا خودمو لعنت که همین یک بچه رو آوردم بدترین بچه دنیا نصیبم شده الان چهار سالشه از رو ...

هررزو ببرش پارک ببین بهتر نمیشه

خاک بازی خیلس خوبه اروم میشه

یذره ازادترش بزار شاید سختش میگیری عصبی میشه

ببین دردی چیزی نداره

پسرمن از اول دلدرد داشته وبدن ضعیف

وقتی میگیره عصبی وپرخاشگرمیشه

حتی نمیگه درد دارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من 18 سالمه مامانم 7 8 بار حامله شد سقط شد تمام دکترای ایرانو رفت و میلیونی خرج کرد با وجودی هیچ کدو ...

عزیزم خداحفظش کنه خوبه ک تنها نیستی 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید